سایر

جرم پخش عکس شخصی در فضای مجازی

جرم پخش عکس شخصی در فضای مجازی چیست ، این روزها افراد بیشتر تایم آزاد خود را در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی آنلاین سپری می‌کنند. نکته آن است که صحت یا عدم صحت اطلاعات و اخباری که در این فضا منتشر می‌شود، چندان قابل تشخیص نیست. در این بین برخی از افراد براساس کینه، کدورت و دشمنی، بدون اطلاع و اجازه دیگران، اقدام به نشر اکاذیب یا پخش عکس شخصی آن‌ها در فضای مجازی می‌کنند. درصورتی‌که ممکن است این هتک حرمت زندگی صاحب عکس را دگرگون کرده و برای او مشکلات زیادی به‌وجود آورد. درصورتی‌که بدین طریق آبروی افراد به خطر بیافتد، آن‌ها می‌توانند با کمک وکیل یزد، وکیل اصفهان و وکیل کیفری تبریز که وکلای خبره و کاربلدی هستند، علیه متهم شکایت کنند. قطعا جرم پخش عکس شخصی مجازات مشخصی دارد و مجرم باید تاوان کار خود را پس دهد.

رپورتاژ آگهی - جرم پخش عکس شخصی در فضای مجازی

پخش عکس در فضای مجازی

گاهی افراد به دلایل مختلف مانند اختلاف، خشم یا کینه و با هدف آسیب رساندن به دیگری، عکس او را در فضای مجازی پخش می‌کنند. این جرم ممکن است آسیب‌های روانی زیادی به صاحب تصویر وارد کند و به قیمت تمام شدن یک زندگی مشترک یا حتی خودکشی باشد. این شخص می‌تواند به لحاظ قانونی از حقوق خود دفاع کرده و از مجرم شکایت کند‌. در این صورت متهم تحت تعقیب قرار گرفته و درصورتی‌که نتواند از خود دفاع کند، باید مجازات شود. حتی افرادی که با فتوشاپ و نرم افزارهای مشابه در تصاویر اصلی تغییر و تحریف ایجاد می‌کنند و از آن علیه دیگران استفاده می‌کنند نیز باید مجازات شوند.

مثال‌های مختلفی درخصوص جرم پخش عکس در فضای مجازی وجود دارد. درنهایت اگر صاحبین عکس از انتشار تصاویر خود در فضای مجازی اطلاع و رضایت نداشته باشند، می‌توانند علیه متهم شکایت کنند. این افراد می‌توانند برای پیگری سریع‌تر شکایت خود از وکیل قزوین استفاده کنند.

جرم پخش عکس شخصی در فضای مجازی چیست؟ با ما همراه باشید…

مجازات پخش تصاویر شخصی در فضای مجازی

طبق ماده ۱۶ و ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای، اگر شخصی با استفاده از رایانه‌های تحت‌ وب و سامانه‌های شخصی، تصاویر افراد دیگر را تغییر داده یا منتشر کند و این عمل منجر به هتک هرمت و هتک حیثیت طرف مقابل شود، باید مجازات شود. این مجازات پخش تصاویر شخصی در فضای مجازی شامل ۹۱ تا ۲ سال حبس، جزای نقدی یا هر دو مجازات می‌شود. وکیل اصفهان به خوبی با این موارد آشناست و شما را راهنمایی می‌کند. اگر تحریف و تغییر عکس به شکل مستهجن باشد، قاضی حداکثر مجازات این ماده را تعیین می‌کند. جرم پخش عکس در فضای مجازی با سه عنصر قانونی، مادی و روانی محقق می‌شود. برای تعیین مجازات باید این سه عنصر یا رکن روانی، مادی و قانونی شکل گرفته باشد.

نکته:

کسی که تصویرش بدون اطلاع و اجازه او توسط دیگران پخش شده است، می‌تواند با کمک وکیل اصفهان یا وکیل یزد شکایت خود را به درستی تنظیم کرده و از حقوق خود دفاع کند. درصورتی‌که شکایت‌نامه به درستی تنظیم نشود یا شاکی سند و دلایل قانونی علیه متهم نداشته باشد، نمی‌تواند از حق خود دفاع کند. از این‌رو استفاده از خدمات وکیل اصفهان یا وکیل یزد که وکلای خبره و کاربلدی هستند، ایده‌آل به نظر می‌رسد.

جرم پخش عکس شخصی در فضای مجازی چیست؟ با ما همراه باشید…

رپورتاژ آگهی - جرم پخش عکس شخصی در فضای مجازی

جرم نشر اکاذیب در فضای مجازی

افرادی که اقدام به نشر کذب و اخبار دروغ در فضای مجازی می‌کنند، مجرم کیفری شناخته می‌شوند و باید مجازات شوند؛ به‌همین خاطر درصورتی‌که از چنین افرادی شکایت دارید، باید از خدمات وکیل کیفری تبریز استفاده کنید. باتوجه‌به این‌که این روزها بیشتر افراد اخبار روزمره را در فضای مجازی دنبال می‌کنند، هرگونه خبر کذب می‌تواند ذهن و روان مردم را آشفته سازد؛ از این‌رو در حوزه جرایم کیفری مورد بررسی قرار می‌گیرد. متهمی که به نشر اکاذیب در فضای مجازی می‌پردازد، طبق قانون جرائم رایانه‌ای مجازات می‌شود. حتی اگر پخش‌کننده خبر در فضای مجازی، خود اقدام به تولید آن خبر کذب نکرده باشد هم مجرم شناخته می‌شود.

جرم پخش عکس شخصی در فضای مجازی چیست؟ با ما همراه باشید…

مجازات نشر اکاذیب در فضای مجازی

طبق ماده ۱۸ قانون جرائم رایانه‌ای درصورتی‌که پخش اکاذیب منجر به تشویش اذهان عمومی و مقامات رسمی سود یا نقل قول کذب به شخصی نسبت داده شود که درنهایت باعث ایجاد ضرر مادی یا معنوی شود، متهم به ۹۱ روز تا ۲ سال حبس یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می‌شود. مجازات این جرم براساس شرایط تحقق آن توسط قاضی مشخص می‌شود. شما می‌توانید با استفاده از خدمات مشاوره وکیل کیفری یزد، با قوانین مربوط به این نوع جرایم آشنا شده و از حقوق خود دفاع کنید.

رپورتاژ آگهی - جرم پخش عکس شخصی در فضای مجازی

جمع‌بندی

در این مطلب راجع‌به جرم پخش تصاویر شخصی در فضای مجازی صحبت کردیم و به‌دنبال آن جرم نشر اکاذیب را نیز مورد بررسی قرار دادیم. درصورتی‌که شخصی با هر نیت سوء اقدام به پخش تصاویر شخصی دیگران در فضای مجازی یا تغییر و تحریف عکس آن‌ها به‌صورت مستهجن کند و اخبار کذب را تولید کرده و منتشر کند، مجرم شناخته می‌شود و باید طبق قانون جرائم رایانه‌ای مجازات شود. حتی افرادی که بدون اطلاع از صحت خبر آن را انتشار دهند هم مجرم هستند. درصورتی‌که به‌واسطه پخش تصاویر شخصی توسط دیگران، هرمت و حیثیت شما از بین رفته، می‌توانید به کمک وکیل اصفهان و وکیل یزد از آن‌ها شکایت کنید. برای شکایت از متهمی که به انتشار اکاذیب پرداخته نیز باید از پارس وکیل کمک بگیرید.

دیدگاه شما برای ما ارزشمند است

نظر شما چیه؟ منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم *

دکمه بازگشت به بالا