اخبار اقتصادی

حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی همسان سازی کی واریز می شود؟

همسان سازی حقوق بازنشتگان

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: مبلغ سه میلون تومان بابت علی‌الحساب متناسب‌سازی و معیشت بازنشستگان عزیز برای ماه‌های فروردین تا خرداد ماه پرداخت شد.

یکی از دغدغه‌های اصلی و مهم دولت مردمی سیزدهم و شخص رئیس‌جمهور شهیدمان حضرت آیت‌الله رئیسی، توجه به معیشت و زندگی بازنشستگان و مستمری‌بگیران عزیز بود.

دولت محترم براساس مصوبه‌ای که هفته گذشته به موجب قانون بودجه داشت؛ به همه صندوق‌های بازنشستگی ابلاغ کرد که سه میلون تومان بابت متناسب‌سازی فروردین تا خرداد به‌صورت علی‌الحساب برای متناسب‌سازی و معیشت بازنشستگان عزیز؛ واریز کنند. ما هم اعلام کرده بودیم که در تلاش هستیم به محض تأمین منابع که رقمی بالغ بر 12 هزار و 600 میلیارد تومان را شامل می‌شود؛ این مبلغ علی‌الحساب را پرداخت ‌کنیم.
این منابع تأمین شده و طی ساعات آینده مبلغ سه میلیون تومان به همه حساب مستمری‌بگیران و بازنشستگان عزیز سازمان تأمین‌اجتماعی واریز می‌شود.

این واریز برای همه بازنشستگان و مستمری‌بگیران خواهد بود و با هماهنگی فنی با بانک، همین امروز به صورت کامل به حساب همه بازنشستگان و مستمری‌بگیران عزیز تأمین‌اجتماعی واریز می‌شود.

همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری معطل یک دستور

آخرین تصمیمی هم که درباره حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دولت سیزدهم گرفته شده، واریز مبالغ علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق است که مبلغ آن یک میلیون در نظر گرفته شده و قرار است بابت سه ماه، سه میلیون تومان به صورت علی‌الحساب به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی واریز شود. البته براساس آنچه مخبر اعلام کرده، هنوز زمان واریز آن سر نرسیده است.

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از جمله نگرانی‌های طولانی‌مدت بازنشستگان این صندوق است. هرچند توئیت داوود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه با این محتوا «بازنشستگان عزیز! الوعده وفا؛ خبرهای خوشی در راه است.» در ابتدا خبر خوشایندی برای بازنشستگان تامین اجتماعی محسوب می‌شد، اما در ادامه مشخص شد که مخاطب توئیت منظور، بازنشستگان کشوری هستند نه بازنشستگان تامین اجتماعی.
طبق مصوبه قانون بودجه امسال که به بند الحاقی یک ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم توسعه اشاره دارد، دولت مکلف است به منظور عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مستمر مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز، تا پایان سال سوم برنامه اقدام لازم در این زمینه را به عمل آورد. این افزایش از سال ۱۴۰۳ در سال اول معادل ۴۰ درصد و در سال‌های دوم و سوم هر کدام ۳۰ درصد مابه‌التفاوت تا ۹۰ درصد یاد شده خواهد بود.

guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا