کاهش فساد با آزادی مراکز فساد؟
سلام یکسری میگن
مثل زمان شاه و ترکیه
مسجد و کاباره ازاد باشه
دیگه همه جامعه خراب نمیشه
کسی خواست میره مسجد و کتاب خونه
نخواست میره کاباره و مشروب خونه
لطفا جواب این شبهه رو بدین
متشکر
1. اگر با آزادی فساد و مراکز فحشاء، فساد در جامعه کاهش پیدا می کند، باید از این نظر کشورهای آمریکایی و اروپایی و سایر کشورهایی که مراکز فساد و فحشاء در آنها آزاد است، از این نظر وضعیت قابل قبولی داشتند، اما نه تنها این کشورها از این نظر دارای وضعیت مناسبی نیستند، بلکه شاهد زننده ترین فسادهای جنسی و تجاوزها و… در این کشورها هستیم.
براساس بررسیهای انجام شده، آمریکا به لحاظ فراوانی تجاوز جنسی در میان کشورهای جهان در رده سوم قرار دارد. از هر سه زن آمریکایی یک زن در طول زندگی خود آزار جنسی را تجربه میکند. ۱۹.۳ درصد زنان و ۲ درصد مردان در طول زندگی حداقل یکبار مورد تجاوز قرار گرفتهاند. از سوی دیگر ۴۳.۹ درصد زنان و ۲۳.۴ درصد مردان نیز در طول زندگی انواع دیگر آزار جنسی را تجربه کردهاند. قربانیان این معضل اغلب جوانان هستند: ۷۹ درصد پیش از ۲۵ سالگی و ۴۰ درصد پیش از ۱۸ سالگی مورد تجاوز قرار میگیرند.
این در حالی است که ۶۸ درصد خشونتهای جنسی به پلیس آمریکا گزارش نمیشود. ۹۸ درصد متجاوزان حتی یک روز هم در زندان نمیمانند.
تجاوز و خشونت جنسی در میان دانشجویان کالج و نیز زندانها سبب شده تا این کشور در رده سوم جهان از لحاظ تجاوز جنسی قرار بگیرد. با نگاه به آمار اتهامات تجاوز جنسی دولتمردان و سیاستمداران آمریکایی و نیز در قدرت بودن رئیس جمهوری که متهم به این موضوع است، عمق نهادینه بودن این فرهنگ ناخوشایند بهتر درک می شود.(www.yjc.ir/fa/news/6685118)
گزارشات سازمان ملل نشان می دهد سوئد بعد از کشور آفریقایی لسوتو بیشترین آمار تجاوزات جنسی به زنان را در دنیا دارد.(www.mashreghnews.ir/news/1121119)
برخلاف تبلیغات محافل رسانه ای غربی که ترویج کننده پوشش به سبک غربی یا همان ولنگاری پوششی هستند، نتایج یک نظرسنجی اتحادیه اروپا نشان میدهد که اکثر مردم ساکن در محدوده جغرافیایی این اتحادیه «آزادی پوشش» را باعث آزار جنسی میدانند.
دهها سال است که دولتهای اروپایی و رسانههای غربی در گوش مردم خود میخوانند که پوشش هرکس به خودش مربوط است و کلاً زنان هرچه برهنهتر باشند، مسئله عادیتر میشود.
جالب اینکه تلاش دارند همین طرز فکر را به کشورهای دیگر هم صادر کنند که هرچه برهنگی بیشتر شود، مسئله عادیتر و تجاوز جنسی کمتر میشود. اکنون یک نظرسنجی گسترده در سطح اروپا، نشان میدهد بهرغم تمام این تلاشهای چند ده ساله، مردم ساکن در اتحادیه اروپا معتقدند طبیعی است اگر زنی با لباس نامناسب در خیابان حضور پیدا کند، تجاوز به وی “طبیعتاً” احتمال زیادی دارد.
آمار تجاوز جنسی به زنان سوئیسی
سازمان عفو بینالملل در گزارشی از میزان قابل توجه آزار و اذیتهای جنسی در کشور سوئیس خبر میدهد.
یکی از معضلاتی که زنان کشور توسعهیافته سوئیس را هدف قرار داده، آمار و میزان قابل تامل آزار و اذیت علیه زنان این کشور است؛ بسیاری از زنان این کشور مورد سوءقصد و آزارهای جنسی قرار میگیرند. یکی از دلایلی که باعث اعتصاب و اعتراض زنان در ۱۴ ژوئن ۲۰۱۹ در سوئیس شد، میزان آزار و اذیتی بود که توسط مردان بر علیه زنان انجام میشد. قانون سوئیس در مقابل بسیاری از این خشونتها سکوت میکند!
به گزارش ایندیپندنت، یک مطالعه جدید نشان میدهد در سوئیس میزان تجاوز و خشونت جنسی به طرز حیرتانگیزی بالا است و این مسئله از نظر عادی در این کشور رواج دارد؛ براساس نظرسنجی سازمان عفو بینالملل ، در مصاحبه با ۴هزار و ۴۹۵ زن و دختر ۱۶ ساله به بالا ، میزان قابل توجهی از زنان بر اثر خشونتهای جنسی و عدم پشتیبانی قانون از آنها، زندگی خود را از دست میدهند.
بر اساس نظرسنجی این سازمان ، ۲۲درصد از زنان ۱۶ سال به بالا در سوئیس در معرض خشونتهای جنسی قرار گرفته اند و ۵۹ درصد از آنان در معرض آزار و اذیت به صورت لمس و تماس جسمی نزدیک هستند؛ این گزارش حاکی از آن است که از هر ۵ زن مورد بررسی، یک نفر در معرض خشونت جنسی قرار میگیرد و ۲۰ درصد از زنان مورد بررسی، مورد تجاوز قرار گرفته اند؛ در طی ۱۰ سال گذشته، سالانه به طور متوسط ۲۵ نفر به دلیل خشونتهای جنسی در سوئیس کشته میشوند؛ ۷۵درصد قربانیان زن یا دختر هستند. “مانون شیک” مدیرعامل عفو سوئیس، در این رابطه میگوید: «این نظر سنجی نه تنها میزان تجاوز جنسی و خشونت جنسی علیه زنان را نشان می دهد، بلکه میزان گزارشگری را نیز به طرز شگفت آور نشان می دهد.»
“مانون شیک” با معیوب خواندن سیستم عدالت این کشور ادامه میدهد: ننگ اجتماعی و عدم اعتماد به سیستم عدالت ، به این معنی است که زنان و دختران در گزارش حملات ناکام هستند و بسیاری از آنان هنگام مراجعه با شکست روبهرو میشوند؛ تنها ۸ درصد از زنان مورد بررسی این حمله را به پلیس گزارش دادند.
براساس کنوانسیون استانبول ، که در سال ۲۰۱۷ توسط سوئیس تصویب شده ، تجاوز جنسی و سایر اقدامات غیرقابل اجتناب از سنخ جنسی باید به عنوان جرایم جنایی طبقه بندی شوند؛ با این حال ، قانون سوئیس هنوز تجاوز را بر اساس عدم رضایت تعیین نمیکند؛ در عوض، از تعاریفی استفاده میکند که مبتنی بر خشونت جسمی ، تهدید یا اجبار است. بسیاری از مردم کشور سوئیس به قانون منسوخ این کشور اعتراض دارند؛ آنان خواهان رسیدگی به اینگونه جرایم هستند.
براساس نتایج یک نظرسنجی اتحادیه اروپا، اکثر مردم ساکن در محدوده جغرافیایی این اتحادیه «آزادی پوشش» را باعث آزار جنسی میدانند؛ این نظرسنجی نشان میدهد بهرغم تمام این تلاشهای چند ده ساله، مردم ساکن در اتحادیه اروپا معتقدند که طبیعی است اگر زنی با لباس نامناسب در خیابان حضور پیدا کند، مورد تجاوز قرار گیرد؛ برخی از کارشناسان به این نکته اذعان میکنند که برهنگی، جامعهی اروپایی را در معرض خطر آزار و اذیتهای جنسی قرار داده است.
خشونت جنسی در فرانسه
آمار و گزارشها حکایت از هفت برابر بودن آزار و اذیت جنسی در فرانسه نسبت به دیگر کشورها دارد.
آزار و اذیت جنسی یکی از نگرانیهای زنان فرانسوی در این کشور است؛ بسیاری از زنان در فرانسه هنگامی که بیرون از منزل هستند، مورد آزار و اذیت مردان قرارمیگیرند؛ بسیاری از این تجاوزات در سکوت باقی میماند و توسط قربانیان فاش نمیشوند. در سال ۲۰۱۸ جنبشی به نام «ME TOO» توسط زنان فرانسوی به راه افتاد که بهدنبال تصویب قانونی در مورد آزار و اذیت زنان بودند؛ زنان فرانسوی با آشکار کردن آزار و اذیتها سعی داشتند از این عمل جلوگیری کنند؛ آنان خواهان برخورد با متجاوزین بودند.
“رصدخانه ملی جرائم و عدالت کیفری فرانسه” ONDRP، در اولین گزارش خود درمورد این موضوع آماری را منتشر میکند؛ براساس این آمار ۲۶۷هزار نفر که ۹۰درصد آنان زن بودند، در بین سالهای ۲۰۱۶تا ۲۰۱۸ مورد آزار و اذیت قرار گرفتند؛ این آژانس اشاره دارد که بیشتر موارد آزار و اذیت جنسی در وسایل حمل و نقل عمومی اتفاق میافتد؛ تنها ۲۲۰هزار نفر از قربانیان در وسایل حمل و نقل عمومی مورد آزار متجاوزین قرار گرفتهاند! قطار و اتوبوس در حال حرکت، مانع از فرار قربانیان میشود و متجاوزان به راحتی نیت سوء خود را پیگیری میکنند. در نظرسنجی بنیاد تامسون رویترز که در ماه اکتبر ۲۰۱۸ منتشر شد، پاریس به سومین شهر دوستدار زن و چهارمین شهر کمخطر از لحاظ خشونت جنسی قرار گرفت، اما بسیاری در شبکههای اجتماعی خلاف این مطلب را ذکر میکنند؛ “اکرام موستوایی” یکی از قربانیان در صفحه اجتماعی خود مینویسد: «وقتی با صدها هزار نفر انسان و مأموران امنیتی یا پلیس در یک مکان دربسته قرار دارید، جای تعجب نیست که عاملان عمل ناجوانمردانه با مصونیت کامل به آزار و اذیت دست بزنند». مطالعات آژانس ملی جرم نشانمیدهد که آزارهای جنسی در فرانسه، هفت برابر نسبت به کشورهای دیگر جهان گزارش میشود؛ با این حال این آژانس برآوردهای خود را محافظهکارانه دانسته و بیان میکند که بسیاری از این آزار و اذیتها فاش نمیشوند.
افزایش آزار جنسی زنان در اروپا
پس از افشای موضوع آزار جنسی زنان در یکی از رستوران های زنجیره ای آمریکایی از سوی فعالان حقوق زنان در انگلیس، اظهارات اخیر «مارلن شیاپا» وزیر برابری زنان و مردان فرانسه خبر از تشدید این آزارها در اروپا می دهد. این مقام فرانسوی گفته که در طول یک سال گذشته بیش از ۷۰۰ نفر به خاطر اعمال آزار و اذیت جنسی در این کشور جریمه شده اند.
تهدید به تجاوز، پرخاشگری و خشونت لفظی در اماکن و وسایل حمل و نقل عمومی از جمله اذیت و آزارهای جنسی و جنسیتی به شمار میروند که زنان فرانسوی با آنها روبرو هستند. این خشونت ها فقط مختص فرانسه و انگلستان نبوده که به تازگی بدنبال انتشار آمارهای وحشتناک اعمال آزار جنسی علیه زنان در ایتالیا، پارلمان این کشور قانون جدیدی را برای زنان تصویب کرد. هر چند که این مساله در ارتباط با اعمال خشونت از سوی همسر و یا شریک زندگی سابق بوده اما خود حاکی از تشدید اینگونه آزار و اذیت ها در اروپا است.
آمارها نشان می دهد که هر سال در ایتالیا بیش از ۷۰ درصد زنان به دست همسر و یا شریک زندگی سابق خود مورد آزار و خشونتهای بدنی و جنسی قرار میگیرند.
به نوشته ایندیپندنت، نیمی از ۱۲۰ هزار کارمند رستوران های مک دونالد را زنان تشکیل می دهند.کمتر از یک سال پیش هم همین روزنامه انگلیسی گزارش کرد که طبق نتایج یافتهها در این کشور، آزار و اذیت جنسی دختران انگلیسی در اماکن عمومی بسیار زیاد است تا جایی که دختران جوان زندگی خود را با آن وفق دادهاند.
در آن زمان، موسسه خیریه «برنامه بینالملل بریتانیا» تحقیقاتی انجام داده بود که طبق نتایج حاصل از آن، یک هشتم دختران نوجوان انگلیسی گفته اند برای نخستین بار آزار ناخواسته جنسی را زمانی که ۱۲ سال یا کمتر داشتند، در اماکن عمومی تجربه کردهاند. اسفند دو سال پیش هم اعلام شد که از هر هشت زن در فرانسه، یک نفر در طول عمرش مورد تجاوز و (نه آزار) قرار گرفته که ۵۸ درصد گفته بودند رفتار ناهنجاری دیده و ۴۳ درصد ادعا کردند بدون رضایت بدنشان لمس شده است.
افرادی که دست به آزار و اذیت جنسی و جنسیتی علیه زنان بزنند، ۹۰ یورو یا حتی ۱۵۰۰ یورو در صورت وخیم تر شدن شرایط (مخصوصاً هنگامی که قربانی زیر ۱۵ سال باشد) جریمه میشوند. هر چند که مارلین شیاپا از “نتایج دلگرم کننده” این قانون استقبال کرده اما مساله آزار جنسی زنان مساله ای است که بارها و بارها در رسانه های این کشور مورد اشاره قرار گرفته است. بر اساس آمار و ارقامی که از یک بررسی به دست آمده است، سوید و دانمارک دارای بالاترین نرخ آزار و اذیت جنسی زنان در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستند.
آژانس اتحادیه اروپا برای حقوق بنیادی طی یک نظر سنجی که به تازه گی انجام داده است، اعلام کرد: بر اساس دادههای موجود، مجددا سوید و دانمارک در صدر کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستند که نرخ خشونت علیه زنان در آنها بالا است؛ ضمن اینکه در تازهترین نظرسنجی مشخص شد، حداقل ۸۰ فیصد زنان سویدن و دنمارک مورد آزار و اذیت فزیکی و جنسی قرار گرفتهاند . آمار آزار و اذیت جنسی زنان در انگلیس، فرانسه، جرمنی و فنلند با کمی تفاوت به ۶۹ فیصد میرسد؛ با توجه به تحقیقات انجام شده توسط آژانس اتحادیه اروپا، اکثر زنان سوید و دانمارکی دچار سوء استفاده جنسی یا فزیکی شدهاند. گزارشها نشان می دهد یکی از دلایل رویکرد زنان اروپایی به اسلام به دلیل امنیتی است که حجاب برای آنان به همراه دارد و زمینه ساز کاهش آزارهای جنسی علیه زنان شده است.
( www.siasatrooz.ir/vdcgyz9qtak9qt4.rpra.html)
2. بی تردید خداوندی که خالق انسان و هستی است به نیازها و مصالح و مفاسد او بیش از هر کسی آگاهی دارد و قوانینی که در زمینه رعایت پوشش و حفظ حریم خانوادگی و ممنوعیت دایر بودن مراکز فساد و فحشاء و… در نظر گرفته شده است در راستای مصون سازی جامعه از فساد و فحشاء است. مسائل شهوانی مانند سایر نیازهای انسان نیز که نهایتی داشته باشد، بلکه طبیعت آنها این است که اگر کنترل مناسب درمورد آن صورت نگیرد، نهایتی برای قابل تصور نیست. امروز در کشورهایی که محدودیتی در این زمینه ها نیستیم، شاهد انحراف بسیار زشت و مشمئز کننده ای در این زمینه هستیم؛ از همجنسگرایی گرفته تا زوفیلیا(حیوان خواهی و ازدواج با حیوانات) این نشان می دهد که راه اصلاح و مقابله با این مفاسد، آزاد گذاشتن آنها و برداشتن محدودیت ها نیست، بلکه کنترل و محدود سازی منطقی و فراهم نمودن شرایط ازدواج و آسان سازی آن و تقویت باورهای دینی و بنیان های اخلاقی افراد است.
کاهش فساد با آزادی مراکز فساد؟