حمایت اززنان بی سرپرست
باسلام و خسته نباشین .من از آذربایجان غربی شهرستان نقده مسیج میدم بنده مدت ۸ماهیست طلاق گرفتم الان مبخوام عضو کمیته امداد بشم رفتم کمیته میگن باید بچه داشته باشی درغیر این صورت باید بخشنامه از تهران دریافت بشه در خصوص اونهایی ک بچه هم ندارن بتونن عضو کمیته بشن .من بچه ندارم از نظر مالی وضعیت مناسبی نیز نداریم از شما خواهشمندم بخشنامه ایی به شهرستان ما نقده ارسال کنین ک اونهایی ک طلاق گرفتن اگ بچه هم نداسته باشن میتونن عضو کمیته بشن
ضمن تشکر از ارتباط جنابعالی با این مرکز، ابتدالازم است خدمت شما متذکر شویم که این سامانه، متعلق به اداره ی مشاوره و پاسخ نهاد نمایندگی رهبری در دانشگا ها بوده و مسوولیت آن پاسخگویی و مشاوره به دانشجویان عزیز و نسل جوان پیرامون سوالات و شبهات دینی ، اعتقادی، سیاسی و … می باشد. فلذا هیچ گونه مسوولیت خاص دیگر و اجرایی نداشته و ارتباط خاص و ارگانیکی نیز با دفتر رهبری یا ریاست جمهوری وسایرسازمانها ووزراتخانه ها ندارد.
پرسشگر ارجمند، این اقدام برای ما امکان پذیر نبوده وبایستی صدور بخشنامه توسط مسئولان ذیربط وکمیته امداد صورت گیرد که دراین زمینه شما میتوانید از طریق ریاست و مدد کار کمیته امداد شهر وروستا خود موضوع بخشنامه را پیگیری نمایید.لازم به یاد اوری ست،افرادی تحت پوشش مراکز حمایتی مانند کمیته امداد قرا میگیرند که شامل شرایط خاصی باشند بطور نمونه: خانواده های اسیب پذیر و بی سرپرست،طلاق،از کار افتاده و… همچنین درمورد زنان بی سرپرست و مطلقه عرض کنیم که ارائه گواهی یا مدرک اثبات استحقاق، حسب مورد. از قبیل: گواهی فوت سرپرست یا طلاقنامه برای زنان بی سرپرست و مطلقه، گواهی عدم حضور سرپرست از مراجع قضایی برای زنانی که شوهرانشان ترک انفاق نموده و یا مفقود شده اند.
« اجرای طرح مدد جویی»
به موجب این طرح خانواده هایی تحت حمایت قرار می گیرند که به دلیل مواردی از قبیل فوت سرپرست، طلاق، مفقودی یا متارکه سرپرست، از کار افتادگی سرپرست، بیماری سرپرست، اشتغال به خدمت نظا م وظیفه سرپرست یا نان آور خانوار، زندانی شدن سرپرست یا نان آور خانوار و نظایر آن، قادر به تامین مخارج اولیه زندگی خانواده خود نمی باشند.
مراحل حمایت از مشمولین تحت حمایت طرح مدد جویی:
1ـ اخذ درخواست کتبی از متقاضی، مصاحبه حضوری با وی و تکمیل فرم پذیرش اولیه توسط مددکار پذیرش .
2ـ مراجعه مدد کار پرسشگر به محل سکو نت متقاضی و بررسی وضعیت معیشتی وی برای حصول اطمینان از نیازمندی
خانواده و تکمیل پرسشنامه تحقیق .
3 ـ اخذ مدارک مورد نیاز برای تکمیل پرو نده .
4ـ تخصیص کد 13 رقمی رایانه ای به افراد خانواده و صدور کارت بیمه خدمات درمانی برای آنان .
5 ـ معرفی مددجو به بانک جهت افتتاح حساب بانکی برای دریافت مستمری .
فهرست مدارک مورد نیاز :
1 ـ تقاضانامه کتبی یا معرفی نامه از افراد و مراجع ذیصلاح .
2 ـ تعداد یک برگ تصویر پشت و روی کارت ملی متقاضی و سایر افراد تحت تکفل دارای استحقاق حمایت.
3 ـ تعداد 2 برگ تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه های متقاضی و سایر افراد تحت تکفل وی. چنانچه دیگر صفحات
شناسنامه اعضای خانواده واجد هرگونه توضیحی باشد، ارائه تصویر آن الزامی است.
4 ـ تعداد سه قطعه عکس 4×3 متقاضی و سایر افراد تحت تکفل وی.
5 ـ ارائه گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور بالاتر از 18 سال .
6 ـ ارائه گواهی یا مدرک اثبات استحقاق، حسب مورد. از قبیل: گواهی فوت سرپرست یا طلاقنامه برای زنان بی سرپرست و مطلقه، گواهی عدم حضور سرپرست از مراجع قضایی برای زنانی که شوهرانشان ترک انفاق نموده و یا مفقود شده اند، گواهی تالم وازکار افتادگی برای بیماران ومعلولین، گواهی اشتغال به خدمت نظام وظیفه برای سربازان متاهل و درمانده و نظایر آنها.
7 ـ اخذ نامه معتبر از سایر نهادها و سازمان های حمایتی، مبنی بر عدم بر خورداری متقاضی از حمایتها و مساعدتهای نهادها و سازمان های مذکور
ضوابط و مقررات حمایتی امداد – کمیته امداد امام خمینی ره
www.emdad.ir/central/zavabet/madadjoei.asp
حمایت اززنان بی سرپرست