اخبار اقتصادی

آیا طلا گران میشود / پیش بینی قیمت طلا در هفته آینده

قیمت دلار امروز قیمت سکه امروز قیمت طلا امروز

آیا روند نزولی قیمت طلا و سکه ادامه دارد؟ ایا طلا دوباره گران می شود؟ این ها سوالاتی هست که خیلی ها برای شان سوال شده که در ادامه به تحلیل قیمت طلا می پردازیم.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا ریزش قیمت طلای جهانی را به همراه داشت و منجر به کاهش شدید اونس جهانی طلا شد. معامله‌گران برای هفته آینده انتظار تثبیت قیمت دلار و در پی آن کاهش قیمت در بازار طلا را دارند.

آیا روند نزولی طلا ادامه دارد؟

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از «اف‌ایکس امپایر» طلا همچنان به کاهش خود ادامه می‌دهد؛ فلز زرد اخیراً به 2650 دلار رسید و سپس به پایین‌ترین سطح روزانه 2643 دلار سقوط کرد. و علت این روند نزولی، قدرت‌گرفتن دلار آمریکا پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات بوده است.

رشد قیمت دلار، تقاضا برای طلا را که به طور سنتی یک دارایی امن محسوب می‌شود، کاهش داده است، چرا که سرمایه‌گذاران در بحبوحه‌ی خوش‌بینی مجدد بازار، به سمت دارایی‌های پرریسک‌تر متمایل می‌شوند.

یک تحلیلگر در OANDA بر این باور است که شفاف‌بودن نتیجه‌ی قاطع ریاست جمهوری، به جای یک نتیجه‌ی بحث برانگیز، به تغییر در احساسات سرمایه گذاران کمک کرده است.

از نظر تاریخی، طلا در دوره‌های عدم اطمینان و بی‌ثباتی اقتصادی، عملکرد خوبی دارد. با این حال، با پیروزی ترامپ، بازار در حال حاضر، انتظارات اقتصاد قوی‌تر، تورم بالقوه‌ی بالاتر و افزایش نرخ‌های بهره را قیمت‌گذاری کرده است؛ و اینها همه مؤلفه‌هایی هستند که به طور سنتی از دلار حمایت می‌کنند، اما بر طلا فشار وارد می‌آورند.

شاخص دلار که قدرت دلار آمریکا را در برابر سبدی از ارزهای دیگر اندازه‌گیری می‌کند، به بالاترین سطح خود در چهار ماه گذشته رسیده است که این امر، جذابیت طلا را برای خریداران خارجی کاهش داده است.

داده‌های اقتصادی ایالات متحده، فشار بیشتری بر طلا اعمال می‌کنند
گزارش‌های اقتصادی اخیر نشان‌دهنده‌ی انعطاف‌پذیری در اقتصاد ایالات متحده، به‌ویژه در بخش خدمات است که روند نزولی طلا را تسریع کرده است. در بخش داده‌ها، شاخص مدیران خرید خدمات ISM ایالات متحده (PMI) از 54.9 در سپتامبر به 56.0 در ماه اکتبر افزایش یافت که از پیش بینی 53.8 فراتر رفت.

علاوه بر این، PMI خدمات S&P جهانی در 55.0 ثبت شد که فقط کمی کمتر از انتظارات بود. این ارقام که حکایت از رشد پایدار اقتصادی دارد، جذابیت طلا را به عنوان پوششی در برابر ضعف اقتصادی کمرنگ می‌کند.

PMI

یک اقتصاددان ارشد در ING بر این باور است که داده‌های قوی‌تر از انتظار بخش خدمات، انعطاف‌پذیری اقتصاد ایالات متحده را برجسته می‌کند و نیاز به دارایی‌های امن مانند طلا را کاهش می‌دهد».

نگرانی‌های تورمی می‌تواند روند نزولی طلا را محدود کند
علیرغم روند نزولی کنونی، برخی تحلیلگران بر این باورند که سیاست‌های اقتصادی ترامپ می‌تواند فشارهای تورمی را اعمال کند که در نهایت ممکن است حامی قیمت طلا باشد.

سیاست‌هایی همچون افزایش هزینه‌های دولتی، بالارفتن تعرفه‌ها و کاهش مالیات‌ها می‌توانند تورم را بیشتر کنند که در واقع، با تلاش‌های فدرال رزرو برای کنترل تورم مغایرت دارد.

این موضوع ممکن است افزایش بیشتر نرخ بهره را به تعویق بیندازد یا منجر به کاهش نرخ بهره شود که می‌تواند تسکینی برای طلا باشد.

در کوتاه‌مدت، طلا ممکن است با تقویت دلار همچنان با فشار مواجه شود. با این حال، اگر تورم فراتر از انتظارات شتاب بگیرد، سرمایه‌گذاران ممکن است به طلا به عنوان پوشش حفاظتی بازگردند و تأثیر داده‌های مثبت اقتصادی را متعادل کنند.

پیش‌بینی کوتاه‌مدت
طلا نزدیک به سطح 2657 دلار با حمایت کلیدی 2643 دلار در حال تثبیت است. شکست پایین‌تر می‌تواند باعث کاهش به سمت 2,625 دلار شود، در حالی که مقاومت در 2,684 دلار و شاخص‌های فروش اشباع، یک بازگشت بالقوه کوتاه‌مدت را منعکس می‌کنند.

پیش‌بینی و تحلیل تکنیکال طلا
نمودار روزانه طلا

طلا پس از فروش شدید، نشانه‌هایی از تثبیت را به تصویر کشید. در حال حاضر این فلز امن در حدود 2657.35 دلار معامله می‌شود که 0.09 درصد کاهش یافته است.

طلا هم‌اکنون در نزدیکی سطح حمایت کلیدی 2643.35 دلار قرار دارد و شکست زیر این سطح به طور بالقوه باعث کاهش بیشتر به سمت 2625.49 دلار و 2605.20 دلار خواهد شد.

در جهت صعودی، مقاومت فوری در 2683.93 دلار و پس از آن 2697.25 دلار قرار دارد. قابل ذکر است که میانگین متحرک نمایی 50 روزه طلا بالاتر از قیمت فعلی 2724.84 دلار است که چشم‌انداز نزولی را تقویت می‌کند.

با این حال، با افزایش فروش اشباع شاخص‌های فنی، اگر قیمت‌ها بالاتر از 2643.35 دلار باقی بمانند، ممکن است یک جهش کوتاه‌مدت در افق باشد. در حال حاضر، هر حرکت پایدار بالاتر از این حمایت می‌تواند خریداران را جذب کند، گرچه در زیر آن، احتیاط لازم است.

اونس جهانی طلا ۷۶ دلار ریخت

قیمت اونس جهانی طلا روز چهارشنبه روی رقم ۲۶۶۴ دلاری ایستاد و کاهش ۷۶ دلاری داشت. اونس نقره روی رقم ۳۱ دلار ۰۲ سنتی ایستاد و کاهش یک دلار و ۵۴ سنتی داشت. قیمت هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی با رقم ۹۰ هزار و ۲۵۰ تومانی معامله شد و رشد ۷۵۰ تومانی داشت.

ربع سکه به کانال ۱۶ میلیونی برگشت

قیمت سکه امامی روز چهارشنبه ۱۶ آبان میان افزایش و کاهش ارزش سرگردان بود. این قطعه در لحظه نگارش این گزارش با رشد پنج هزار تومانی روی رقم ۵۲ میلیون و ۲۷۵ هزار تومانی ایستاد. سکه‌ بهار افزایش ۵۰ هزار تومانی داشت و روی رقم ۴۹ میلیون و ۶۷۰ هزار تومانی ایستاد.

گفتنی است قیمت نیم‌‌‌سکه با کاهش ۲۰۰ هزار تومانی روی رقم ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی معامله شد و ربع سکه با کاهش ۵۰۰ هزار تومانی با قیمت ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی معامله شد و کانال ۱۷ میلیونی را از دست داد. قیمت سکه گرمی بدون تغییر و در سطح هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی معامله شد.

حباب سکه افزایشی شد

قیمت طلا روز چهارشنبه با افزایش بازگشایی شد؛ اما در ادامه روند کاهشی داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افت ۱۷۶ هزار تومانی با رقم ۱۹ میلیون و ۷۸۷ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با افت ۴۲ تومانی در محدوده چهار میلیون و ۵۶۷ هزار تومانی معامله شد. قیمت طلای دست دوم نیز به رقم چهار میلیون و ۵۰۷ هزار تومانی رسید.

حباب سکه به غیر از کاهش ۲۹۸ هزار تومانی ربع سکه در تمام قطعات افزایش داشت. حباب سکه امامی ۷۶۱ هزار تومان، سکه بهار ۸۴۶ هزار تومان، نیم‌سکه ۱۹۷ هزار تومان و سکه گرمی ۹۷ هزار تومان رشد داشت.

دیدگاه شما برای ما ارزشمند است

نظر شما چیه؟ منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم *

دکمه بازگشت به بالا