اخبار سیاسی

هیئت مذاکره کننده ایران در اعتراض به تهدید ترامپ محل مذاکره را ترک کرد

مذاکرات ایران و آمریکا - هیئت مذاکره کننده ایران در اعتراض به تهدید ترامپ محل مذاکره را ترک کرد

یک منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت: هیئت مذاکره‌کننده ایرانی در اعتراض به تهدیدات ترامپ محل مذاکره را ترک کرد.
یک منبع آگاه هم پیش‌تر به فارس گفت که تهدید ترامپ مذاکرات سوئیس را متوقف کرد و ادامه آن را در هاله‌ای از ابهام فرو برده است.
رئیس هیئت مذاکره کننده ایران نیز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با خودشان فکر نمی‌کنند که اگر تهدیدهایشان نتیجه‌ای داشت، به استیصال امروز نمی‌رسیدند؟ ما تهدیدهای آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم.
وی در ادامه آورده است: بهتر است مراقب اظهارنظرهای خود باشند، نیروهای مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند. هر چه حرف بزنند، این ماییم که عمل می‌کنیم.

المیادین: ایران برای بازگشت به مذاکرات، ۲ شرط تعیین کرد
مدیر دفتر شبکه المیادین در شهر ژنو اعلام کرد که پاسخ ایران درباره تعلیق مذاکرات و عدم ورود به جلسه مذاکره روشن بوده است.

وی افزود که هیات ایرانی تنها پس از عذرخواهی ترامپ و عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان به مذاکرات باز خواهد گشت.

المیادین تصریح کرد که ایرانی‌ها اکنون تنها خواستار توقف تجاوزات اسرائیل نیستند بلکه خواهان عقب‌نشینی اشغالگران از جنوب لبنان نیز هستند.

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
دکمه بازگشت به بالا