اخبار سیاسی

مرز پاکستان با ایران بسته شد

پاکستان - مرز پاکستان با ایران بسته شد

فعالیت تجاری مرز ریمدان–گبد از امروز متوقف شد؛ تردد مسافران ادامه دارد

فعالیت تجاری گذرگاه مرزی ریمدان–گبد میان ایران و پاکستان از صبح امروز، ۲۵ مهر ۱۴۰۵، متوقف شده است؛ با این حال، تردد مسافران از این مرز همچنان برقرار است.

به گزارش خبرگزاری فارس، سید حسین حسینی، مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری، با تأیید بسته‌شدن فعالیت تجاری این گذرگاه اعلام کرد که عبور مسافران همچنان امکان‌پذیر است.

این خبر در حالی منتشر شده که طی روزهای اخیر گزارش‌هایی درباره بسته‌شدن مرز ریمدان–گبد از سوی پاکستان مطرح شده بود و برخی منابع نیز آن را تکذیب کرده بودند.

اندیشکده مشترک ایران و پاکستان نیز اعلام کرده است که در گفت‌وگوی صبح امروز محمدحسین باقری، مدیر این اندیشکده، با سفیر پاکستان در تهران، بسته‌شدن گذرگاه از سمت پاکستان تأیید شده است.

دلیل توقف فعالیت تجاری مرز ریمدان–گبد چیست؟

تا زمان انتشار این خبر، توضیح رسمی درباره علت توقف فعالیت تجاری گذرگاه ریمدان–گبد از سوی مسئولان مرتبط ایران و پاکستان ارائه نشده است. بنابراین، جزئیات بیشتری درباره دلایل این تصمیم و زمان احتمالی ازسرگیری فعالیت تجاری مرز در دسترس نیست.

در حال حاضر، آنچه از اظهارات مسئولان نقل‌شده در گزارش فارس مشخص است، توقف فعالیت تجاری این گذرگاه و ادامه تردد مسافران از آن است.

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
دکمه بازگشت به بالا