دین و اندیشه

آشنایی دختر و پسر قبل از ازدواج

پرسش و پاسخ

سلام وقتتون بخیر

چند وقت پیش یه اقا به من پیشنهاد اشنایی دادن و گفتن بریم بیرون،که بیشتر همدیگه رو بشناسیم

من ازشون خوشم اومده ولی تاحالا سر قرار نرفتم با کسی و براش توضیح دادم همینو و گفتم اگه روزی اونقدر مصمم شدی که منو بشناسی دوس دارم با خانواده باشه،جز این نمیتونم و گفتم بیرون نمیام

و ایشون هم گفتن دوس دارن اول خودشون طرفشونو بشناسن و بعد که جدی شد با خانواده مطرح کنن

منم گفتم انشاالله چیزی که میخوان نصیبشون شه

ایشون همکلاسی من هستن و ۸ سال تفاوت سنی داریم،من ۲۲ سالمه ،ادم موفقی هستن

تو حیطه درس و کارشون

و نمیخوام از دستش بدم ،ضمن اینکه از علاقشون نسبت به من گفتن

کلا دو هفته هست در ارتباطیم اما ایشون اصلا مزاحم نمیشن و خودم ک سوال درسی برام پیش میاد ازشون میپرسم و جواب میدن در همین حد،البته دو روز هست احساس میکنم با سردی جواب میدن

ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم تا من براشون جدی شم .

اجرتون با خدا🌸

پاسخ کوتاه:
برای شناخت بهتر طرف مقابل در فرایند خواستگاری توصیه می شود که دختر و پسر در جلساتی به بررسی وضعیت اخلاقی، اجتماعی و خانوادگی همدیگر بپردازند و از نزدیک با یکدیگر دیدار و گفتگو کنند تا بهتر بتوانند زندگی مشترک آینده خود را پایه ریزی کنند البته در این مورد هم، باید دختر و پسر این ارتباط ها و روابط کلامی را تحت اشراف و اطلاع خانواده های خود انجام دهند که از هر گونه شائبه ای مصون باشند علت ناپایداری بسیار از ازدواج ها اکتفاء به معیارهای سطحی و عدم بررسی همخوانی ویژگیهای شخصیتی ـ روانشناختی، زیستی، نگرشی، خانوادگی، اقتصادی، اجتماعی و تحصیلی دختر و پسر با یکدیگر است مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) این فرصت را برای دختر و پسر فراهم می آورد که با کمک و همراهی کارشناسان و متخصصان ازدواج در ازدواج انتخابی آگاهانه و بر اساس معیارها و ملاک های ازدواج داشته باشند امروزه باتوجه به گسترش جوامع و پیدایش شهرهای بزرگ و پیچیده شدن شناخت افراد از یکدیگر، لزوم مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) بیش از پیش آشکار می گردد تا لایه های پنهان شخصیتی افراد آشکار گردد و دختر و پسر با شناخت کامل و آگاهی از صحت و سلامت ازدواج شان تصمیم به ازدواج با هم بگیرند و درصد خطا را پایین بیاورند


از ارتباط و حُسن اعتماد شما با «مجموعه پرسمان» صمیمانه تشکر می کنیم. برای شناخت بهتر طرف مقابل در فرایند خواستگاری توصیه می شود که دختر و پسر در جلساتی به بررسی وضعیت اخلاقی، اجتماعی و خانوادگی همدیگر بپردازند و از نزدیک با یکدیگر دیدار و گفتگو کنند تا بهتر بتوانند زندگی مشترک آینده خود را پایه ریزی کنند؛ البته در این مورد هم، باید دختر و پسر این ارتباط ها و روابط کلامی را تحت اشراف و اطلاع خانواده های خود انجام دهند که از هر گونه شائبه ای مصون باشند. چه اینکه به تجربه ثابت شده در بسیاری موارد تحت پوشش آشنایی قبل از ازدواج، جوانان در دام های خطرناکی گرفتار شده اند و پاکی و صفای دوران جوانی خود را از دست داده اند و پس از چندی جز افسوس چیزی را به دنبال نداشته است. در مورد شما هم بهتر است موضوع را با خانواده ها مطرح کنید و تحت نظارت، اشراف و اطلاع خانواده ها اقدام به گفتگو کنید تا آسیبی متوجه شما نگردد.
البته گفتگوی دو نفره تنها بخشی از کار است، بخش عمده کار به امور دیگر مرتبط است؛ برای داشتن یک ازدواج پایدار و آرامش بخش لازم است از مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) بهره بجویید. علت ناپایداری بسیار از ازدواج ها اکتفاء به معیارهای سطحی و عدم بررسی همخوانی ویژگیهای شخصیتی ـ روانشناختی، زیستی، نگرشی، خانوادگی، اقتصادی، اجتماعی و تحصیلی دختر و پسر با یکدیگر است.
مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) این فرصت را برای دختر و پسر فراهم می آورد که با کمک و همراهی کارشناسان و متخصصان ازدواج در ازدواج انتخابی آگاهانه و بر اساس معیارها و ملاک های ازدواج داشته باشند. ریسک ازدواج با مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) به شدت پایین می آید و طبیعتاً میزان اختلافات زناشویی و شکست در ازدواج پایین خواهد بود.
امروزه باتوجه به گسترش جوامع و پیدایش شهرهای بزرگ و پیچیده شدن شناخت افراد از یکدیگر، لزوم مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) بیش از پیش آشکار می گردد تا لایه های پنهان شخصیتی افراد آشکار گردد و دختر و پسر با شناخت کامل و آگاهی از صحت و سلامت ازدواج شان تصمیم به ازدواج با هم بگیرند و درصد خطا را پایین بیاورند. البته مشاورة پیش از ازدواج علی رغم در نظر گرفتن پارامترهای ضروری که تحقیقات بسیاری در سطح جهان بر روی آنها انجام گرفته فقط در حدود 75% می تواند به پیش بینی موفقیت یک ازدواج حکم نماید و 25% بقیه مربوط به رعایت مسائلی است که بعد از ازدواج می تواند در غنی سازی زندگی مشترک نقش جدی داشته باشد.
روال مشاورۀ پیش از ازدواج(Pmc) بدین گونه است که طرفین بعد از آشنایی های اولیه که با اطلاع و زیر نظر خانواده ها صورت می گیرد و معمولاً پنج شش جلسه به طول می انجامد به یک مشاوری که متخصص در امر مشاورة قبل از ازدواج است مراجعه می نمایند و ایشان با تسلط بر آیتم هایی تعیین کننده ای چون تاریخچة خانوادگی طرفین و خاطرات دوران کودکی آنها و گرفتن تست های کتل و گلاسر و Ass و یا سایر تست هایی که بومی شده برای ایران هستند و نیز همخوانی و همسانی نگرش های طرفین در مسائل مختلف اخلاقی، اجتماعی، باورهای دینی، سیاسی و غیره که در طی چندین جلسه انجام می گیرد نظر خود را راجع به ازدواج آن دو اعلام می کند. بدین صورت که
1. در حدوده پانزده درصد از موارد می گوید این پسر و دختر علی رغم علاقه ظاهری که به هم دارند در صورت ازدواج با همدیگر؛ دچار مشکل خواهند شد و بعد از اُفت علایق احساسی و عاطفی به هم؛ وارد فاز درگیری های لفظی و احیاناً فیزیکی خواهند شد.
2. در حدود پانزده و بیست درصد از موارد می گوید این دو با توجه به آیتم های مختلف شخصیتی و خانوادگی و فرهنگی و اجتماعی کاملاً به درد ازدواج با هم می خورند و بعد از ازدواج با مشکل جدی ای برنخواهند خورد.
3. در حدود شصت هفتاد درصد از موارد می گوید این دو می توانند با هم ازدواج کنند به شرطی که فلان توصیه ها را به طور جدی در زندگی مدنظر داشته و فلان امور را رعایت کنند، مثلاً به پسر می گوید شما می توانید با این خانم ازدواج کنید، اما ایشان بسیار عاطفی و احساسی هستند و لذا اگر فردا از جنبۀ عاطفی محرومیتی را به وی تحمیل نمایید ممکن است بر سر سفرۀ دیگری که از جهت عاطفی او را سیراب می کند، بنشیند! و یا مثلاً به دختر می گوید دختر خانم ازدواج شما با این آقا پسر بلامانع است، اما باید بدانید که او وابستگی زیادی به مادرش دارد لذا باید در این جهت با او مدارا نمایید.

آشنایی دختر و پسر قبل از ازدواج

دیدگاه شما برای ما ارزشمند است

نظر شما چیه؟ منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم *

دکمه بازگشت به بالا