تاریخ پورنوگرافی- مضرات پورنو – پورن گرافی صهیونیسم- فساد جنسی- یهود
به استحضار عالی می رساند یکی از مشکلات جامعه ما متاسفانه پورنوگرافی میباشد که ابعاد گسترده آن در فضای مجازی و اینترنت و ماهواره ها مشهود است ،تا به امروز بسیاری از خانواده ها درگیر این پدیده شوم شده اند و بسیاری از آنها از هم پاشیده شده اند.متاسفانه در شهر خویش به دنبال تاریخچه پورنوگرافی از افراد مختلفی سوال شده است اما اطلاعاتشان زیاد نبوده است.سوال بنده سه قسم دارد ۱-تاریخچه و اولین کشور فیلم پورن ساخت کدام کشور است؟۲-چه کنیم که گرفتار فیلمهای شهوت انگیز نشویم؟۳-آیادر تهیه این آثار فراماسونری و یهود دست دارند یا خیر؟.به امید ظهور آقا امام زمان .باکمال تشکر وسپاس
آذین تصریح می کند: از اختراع سینما تا ورود این صنعت در قالب فیلم به سینما، تنها سه تا چهار سال سپری شد و به این ترتیب اولین محصولات با محتوای جنسی و با مضامین پورنوگرافی تولید شد و تا به امروز نیز نمایش فیلم هایی با محتوای جنسی همسو با گسترش سینما ادامه دارد.
مسئول کلینیک سلامت جنسی پژوهشگاه ابن سینا اظهار می دارد: در کنار فیلم های پورنوگرافی، از دهه 70 بحث فیلم های که محتوای اروتیک (تحریک کننده احساسات جنسی) دارند مطرح شد و این فیلم ها با فیلم های پورنو تفاوت هایی داشت. فیلم های با محتوای اروتیک فیلم هایی هستند که با محدوده خاصی به مسایل جنسی می پردازند و احساسات جنسی را تحریک می کنند.
آذین با بیان اینکه امروزه پورنوگرافی در حال حاضر به یک صنعت با درآمدهای میلیاردی تبدیل شده است، می افزاید: امروزه تولید فیلم های اروتیک و فیلم هایی که کاملاً محتوای جنسی دارد، در تولیدات سینمایی دنیا وجود داشته و به این طریق صنعت بسیار بزرگ پورنوگرافی علاوه بر درآمد بالا صنایع دیگر را نیز فعال می کند. بدین ترتیب میلیادرها پول در این صنعت جابجا شده و تاجران پورنوگرافی علاوه بر سرمایه گذاری در فیلمسازی، در تولید صنایع جانبی استفاده شده در روابط جنسی نقش دارند و به فروش محصولاتشان می پردازند.(پایگاه تحلیلی خبری صاحب نیوز )
2. دوست گرامی، یکی از قدرتمند ترین نیازها و غرایزی که در انسان وجود دارد غریزه جنسی است. نیاز جنسی مانند نیاز به آب و غذا از نیازهایی است که بایستی از روش صحیح ارضا گردد. شکل گیری و غلیان نیاز جنسی در انسان با بلوغ جنسی آغاز می شود و در همین زمان است که نیازمند قوانینی برای نظام مند کردن این نیاز فطری و غریزی هستیم. همانگونه که ارضا نیاز به غذا باید از مسیر حلال و غذاهای طیّب و مفید باشد، ارضا غریزه جنسی نیز باید قانونمند و از راههای صحیح صورت گیرد. همانگونه که دزدی برای رفع نیاز گرسنگی منجر به هرج و مرج و مفاسد مختلف فردی و اجتماعی می گردد ارضاء شهوت جنسی به غیر از روش معقول و نظام مند نیز منجر به مفاسد مختلف فردی, خانوادگی و اجتماعی و هم مفاسد اخروی و معنوی می گردد.
از نظر علم و تجربه ثابت شده است که یکی از عوامل اصلی و ناخودآگاه تحریک و ترشح غدد و هورمونهای جنسی ،نگاه است. نگاه به نامحرم هرچند اگر بدون قصد تلذّذ باشد عمل طبیعی و غریزی خود را انجام می دهد و زمینه تحریک شهوت انسان را در زمان نگاه یا بعد از آن ایجاد می کند.تحریک غریزه جنسی به گونه نامشروع نیز آثار شوم و نکبت بار فراوانی بر ابعاد مختلف انسان و جامعه بشری ایجاد می نماید. اسراف ،انحراف و هدر رفتن نیروهای فکری ، اجتماعی و معنوی انسان، زمینه سازی سردی روابط خانوادگی (شخصی که نگاه خود را کنترل نمی کند با یک همسر ارضا نمی شود)، حالت حسرت و ناکامی، از دست دادن آرامش روانی، میل به گناه (لواط، زنا ، استمناء و….) و بالاخره گرایش به گناهان مختلف از جمله آثار سوء نگاه حرام است که در عرصه زندگی فردی ،خانوادگی و اجتماع ظاهر می گردد. امام علی علیه السلام می فرماید چشم پیش قراول دل، جلودار فتنه، دام شیطان و نگاه حرام سبب کاشتن بذر شهوت و نهال گناه(زناو لواط و استمناءو …) است. نگاه به نامحرم باعث سختی زندگی و زیادی حسرت و افسوس است. قران کریم در این مورد می فرماید:« قُلْ لِلْمُؤْمِنینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ یَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذلِکَ أَزْکى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبیرٌ بِما یَصْنَعُونَ به مؤمنان بگو چشمهاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگیرند، و عفاف خود را حفظ کنند این براى آنان پاکیزه تر است خداوند از آنچه انجام مى دهید آگاه است! ».
برخی آثار فاجعه آمیز نگاه کردن به فیلم های غیراخلاقی را میتوان اینگونه برشمرد:
1. کاهش شدید عشق: چنین افرادی از توان عاطفی کمتری برخوردارند و در روابط عاشقانه توفیق کمتری کسب میکنند.
2. سلامت جنسی انسان که تأثیر عمیقی در سلامت جسمی و روانی او دارد، حاصل ارضاء معقولی است که درپی تحریک واقعی و نیاز حقیقی فیزیولوژی بدن اتفاق افتاده باشد. عدم حفظ این عدم تعادل، از عقلانیت انسان میکاهد و او را وادار به گناه میکند.
3. جنبه جنسی بسیاری این افراد، عاری از ویژگیهای انسانی میشود. از آنها یک حالت «من غریبه» (جنبه تاریک) را توسعه میدهند که محور آن، شهوت جامعه ستیز و عاری از اکثر ارزشها است.
4. از بین رفتن عفت عمومی و اجتماعی در دراز مدت: کسانی که اینگونه فیلم ها را تماشا می کنند در برخورد با افراد دیگر در اجتماع نگاه جنسی دارند و شیطان همیشه برای گمراه کردن آنها امید دارد. زیرا آنها برای گمراهی و انحراف از مسیر الهی آمادگی لازم را دارند.
5. نقش بستن تصاویر جنسی در مغز: در این جا بهتر است که به تجربه دکتر روان شناس، «مک گاف» در دانشگاه کالیفرنیا بپردازیم. یافتههای او (که بسیار ساده شده اند) نشان میدهند که خاطرات تجربههایی که به هنگام تحریکات احساسی (مثل تحریک جنسی) رخ میدهند، توسط هورمون غده آدرنال در مغز مینشینند و پاک کردن آنها دشوار است. این فرض میتواند تا حدودی اثر اعتیاد به هرزهنگاری و هرزهبینی را توصیف کند. خاطرات نیرومند تحریکات جنسی از تجربههای گذشته، خودشان را در صحنه مغز حفظ میکنند و مرتباً به ذهن خطور میکنند و فرد را از لحاظ شهوانی تحریک میکنند. اگر او به هنگام این تخیلات، استمنا کند، باعث تقویت پیوند بین تحریک جنسی و اوج لذت جنسی میشود که همراه با منظره ویژه یا تکرار پیدرپی آن صحنه در ذهن خواهد بود.
6. تأثیر بر رفتار جنسی: برخی از جامعهشناسان آلمانی ادعا میکنند که «عادت بیمارگونهی دیدن عکس یا فیلمهای پورنو (سکسی)» بر رفتارها و برخوردهای جنسی «معتادان پورنو» تأثیر منفی دارد. تا جایی که این بیماران، از انجام سکس عادی و عشقورزی لذتی نمیبرند. کاربرانی که داوطلبانه برای ترک اعتیاد خود به روانکاو مراجعه کردهاند، اعتراف میکنند که «دیدن پورنو، به بخش جداییناپذیر ارضای جنسی آنان تبدیل شده است» و آنان نمیتوانند بر «وسوسه و نیاز» دیدن این تصاویر غلبه کنند.
7. انزوا و کاهش روابط اجتماعی: پژوهشگران آلمانی معتقدند که اعتیاد به دیدن پورنو، همچنین سبب انزوا و دوری فرد از اجتماع و کاهش روابط اجتماعی او میشود.
8. تحلیل توان عقل: هرقدر که اطلاعات موجود در ذهن، منظمتر و دارای عناوین کمتری باشد، دسترسی عقل به آنها برای پردازشهای جدید، مهیاتر خواهد بود. اما وجود دادههای فراوان و متعدد که فضای ذهن را به جهت پر کرده باشند و با تکرار درگیری ذهنی و رفتار بیرونی، تقویت شده باشند، باعث میشود توان عقل را به مقدار چشمگیری کاهش دهند، چه رسد جایی که این دادهها، دارای تاثیر بر هورمونهای مختلف نیز باشد که تأثیرات ارگانیک را نیز درپی داشته باشد.
9. سقوط شخصیت زن و مرد و تبدیل شدن به وسیلهای برای اشباع هوسهای سرکش: با پرداختن افراطی فرد به مسائل جنسی، شخصیت او به شخصیتی شهوانی تبدیل خواهد شد که تدعیها و برداشتهای وی با کوچکترین ارتباطی (حتی توهمی) رنگ جنسی به خود میگیرد. کارکرد افراد برای چنین فردی تنها ارضاء غریزه جنسی است و اهتمام خود او نیز صرفا بر ارضاء همین بعد وجودی خویش است.
10. آسیب جسمی: علم پزشکی هنوز تا مرز شناخت بسیاری از بیماریها فاصله ای طولانی دارد و چه بسا اموری که در زندگی روزمره ما وجود داشته باشد و ما به عنوان امور مفید از آنها استفاده کنیم و در آینده ای نزدیک ضرر آنها از نظر پزشکی ثابت شود. بنابراین اگرچه تاکنون برای هرزهبینی، اثر جسمانی مستقیم تشخیص نشده است (و احتمال این وجود دارد که با پیشرفت علم مشخص گردد) ولی قطعا اثر غیرمستقیم دارد. یعنی نگاه به عکس و فیلمهای مبتذل غالبا موجب تحریک سیستم عصبی خودکار (سمپاتیک و پاراسمپاتیک) و تحریک شهوت میگردد؛ هم زمان ضربان قلب و تعداد تنفس افزایش پیدا میکند؛ ترشح برخی از هورمونها در خون بالا رفته و تعادل هورمونی و روانی شخص برای دقایق و گاه ساعات و گاه روزها به مخاطره میافتد. اگر این رفتار به مدت طولانی ادامه یابد آثار آن همه عمر فرد را دربر خواهد گرفت.
11. هرزهبینی نه تنها بر ذهن فرد تاثیر مخرب میگذارد بلکه افراد را تشویق میکند تا از نظر جنسی بیشتر حالت سلطه جو و پرخاشگر داشته باشند.
12. به دنبال مشاهده این گونه فیلم ها، افراد مجرد در آینده به مقایسه آنچه در فیلم دیده اند و آنچه از همسر خود سراغ دارند می پردازند و در نتیجه نقایص و کمبودها و ضعفهای احتمالی خود و همسر خویش در ذهن فرد برجسته شده و چه بسا باعث کاهش تمایل و علاقه به همسر انتخاب شده خود می شود و به تدریج کانون خانواده را دچار اختلال و فروپاشی می کند.
13. دیدن عکسها و فیلمهای مبتذل، به ویژه جوانان را، در یک حال تحریک دائم قرار میدهد تحریکی که سبب کوبیدن اعصاب آنان و ایجاد هیجانهای بیمارگونه عصبی و گاه سرچشمه امراض روانی میگردد.
14. این گناه، پیوند انسان با خدا را سست و در صورت استمرار، این پیوند را قطع و ایمان او را زایل میگرداند؛ غریزه جنسی انسان را به طور افراطی تحریک کرده؛ او را از فعالیتهای مثبت انسانی بازداشته؛ به سمت ارتکاب فحشا و منکرات سوق میدهد. بدین وسیله انسانیت انسان که سرمایه وجودی انسان است را از او سلب میکنند.
15. محروم شدن از شیرینی و لذت انس با خدا: هشیار بودن این تصاویر در ذهن و مرور دائمی و ناخودآگاه آن، حضور قلب را در عبادات به خطر میاندازد و تکرار نافرمانی خدا، بهره رابطه با او را از لذت میاندازد.
16. مردن دلها و افسردگی: همانگونه که روایات نیز بر این امر تصریح دارند، ولنگاری جنسی و ارتباطی، باعث بروز قساوت قلب میشود و مرگ معنوی و روانی قلب را درپی دارد.
17. تاثیرات منفی در زندگی زناشویی
مشاهده مکرر و زیاد آن و در دسترس همه بودن این نوع فیلم ها (حتی به عنوان آموزش) باعث شکستن قبح و زشتی اموری است که اسلام، عقلاء و عرف جامعه آنها را زشت و قبیح می شمارند. حتی انسان های مؤدب و با نزاکت از بیان و ذکر برخی الفاظ که مستقیما اشاره به یکی از اعضاء بدن انسان می کند، اکراه دارند و آن را زشت و ناپسند و قبیح می دانند چه رسد به این که به مشاهده و تجزیه و تحلیل آن بپردازند.
تماشای فیلمهایی که با تصاویر جنسی همراهند، در درازمدت به عللی که به آن اشاره میکنم به از هم گسیختگی روابط زناشویی میانجامد:
• کاهش اعتماد به نفس
تماشای فیلمهای جنسی با توجه به رفتارهای اغراقآمیز بازیگران کمکم باعث میشود زوجین درباره طبیعیبودن عملکرد جنسی خود دچار تردید شوند و خود را بسیار ضعیفتر از آنچه هستند، بپندارند و از روابط زناشویی بیش از گذشته فاصله بگیرند.
• مقایسه منفی
جذابیتهای اغراقآمیز و تصنعی چنین فیلمهایی گاهی باعث میشود جذابیتهای همسر، کمرنگ شده و با تشدید بیمیلی جنسی همسر، میزان فعالیت جنسی زوجین از مقدار فعلی نیز کمتر شود.
• تقلید
برخی رفتارهای بازیگران این فیلمها با وجود جذابیتهای بصری، گاه بسیار دردناک و آسیبزننده است و زوجین ناآگاه که سعی در تقلید از آن دارند، موجب بیرغبتی همسر به روابط زناشویی میشود.
• وابستگی
تماشای این دست فیلم ها باعث اعتیاد به دیدن آنها می گردد و ترک این اعتیاد امری مشکل خواهد بود. همچنین تحریک جنسی فقط با دیدن آن فیلم ها حاصل می گردد. و تحریک و لذتی که از همسر حاصل می گردد کاهش می یابد.
قوانینی که خداوند متعال برای زندگی انسان تشریع فرموده است با توجه به علم نامتناهی خداوند که خالق انسان می باشد، بوده و تمام ویژگی های جسمی و روحی، دنیوی و اخروی انسان را مد نظر قرار داده است و طوری تنظیم گردیده که انسان را به سوی زندگی مطلوب سوق دهد و او را به کمال و رشد و پیشرفت و قرب الهی که هدف از آفرینش انسان است برساند. دوست عزیز در برخی از موارد فلسفه و حکمت احکام الهی در احادیث و روایات ما ذکر گردیده است ولی بسیاری دیگر از احکام نیز وجود دارند که ما اطلاعی از دلایل آنها نداریم ولی امروزه تحقیقات علمی بسیاری از این احکام را توجیه عقلانی نموده است. پس بهترین راه برای سلامت و رشد در زندگی، پیمودن مسیر شرع و قوانین الهی می باشد.
. تماشای فیلم های مستهجن
آمار تکان دهنده است، «سکس» و «پورن»، در رده پنج واژه اصلی جست و جوی اینترنتی قرار دارد. ۴۳ درصد کاربران اینترنت مطلب پورنوگرافی را مشاهده می کنند. ۳۵ درصد از دانلودهای اینترنتی پورنوگرافیک است. درآمد حاصل از پورنوگرافی ۹۷ میلیارد دلار برآورد می شود. این ها فقط بخشی از آمارهای مربوط به صنعت قبیح پورنوگرافی هستند که به کمیت درآمده اند اما در لایه زیرین هم کمیتی، کیفی های خاصی نیز نهفته است. هیچ وقت نمی توان به راحتی استعدادهای زایل شده از مسائلی مانند اعتیاد و پورنوگرافی را به عدد درآورد.
انحراف نوجوانان، تباهی خانواده ها، تنوع طلبی و خیانت از فجایعی است که به راحتی کمیت بردار نیستند. مسائل مربوط به تماشای فیلم های مستهجن برای نوجوانان و حتی کودکان پیچیدگی های خاص خود را دارد و این موضوع نیازمند بررسی های علمی و حتی ژورنالیستی است. ولی فاجعه وقتی ابعاد وسیعی می یابد که زنان و مردان متاهل به این پدیده روی می آورند.
کارشناسان چه می گویند؟
برای بررسی دلایل، تبعات و راهکارهای درمانی اعتیاد به پورنوگرافی افراد متاهل به سراغ کارشناسان و صاحب نظران در این زمینه رفتم تا بیشتر این موضوع را واکاوی کنم. دکتر علی ناظری، روان پزشک در پاسخ به این سوال که دلایل تماشای فیلم های مستهجن چیست می گوید:
«به طور کلی مشاهده تصاویر یا فیلم هایی که مضمون رفتار جنسی و پورنوگرافی را دارند، در انسان از سال های آغاز نوجوانی و یا حتی کمی پیش از آن صورت می گیرد که در ابتدا ممکن است صرفا جهت کسب اطلاع و رفع کنجکاوی در مورد رفتار جنسی انسان باشد. بعد از مدتی و با شروع بلوغ و آغاز کنش های جنسی، به عنوان رفتاری صورت می پذیرد که باعث تحریک جنسی افراد می شود. این امر به خصوص در مورد مردان و افراد مذکر بیشتر است و ممکن است با عدم پیشگیری و آموزش های صحیح به انحراف منجر شود.»
وی در مورد آسیب های ناشی از تماشای پورنوگرافی بیان می کند:
«آسیب زایی هایی که از بستر تماشای این نوع فیلم ها گریبانگیر افراد میشود این است که ممکن است با تحریک غرایز جنسی، رفتارهای جنسی افراد تازه بالغ تهییج بیشتری شود به این معنا که رفتارهایی مانند خودارضایی یا پیگیری ایجاد رفتار جنسی را با جنس مخالف و یا احیانا با جنس موافق بیشتر کند که همه این مسائل آسیب زا هستند و ممکن است تماشای این فیلم ها به یک انحراف جنسی تبدیل شود که در روان پزشکی هم به عنوان یک بیماری تلقی می شود. به این معنی که فرد برای ارضای جنسی ترجیح بدهد به جای ارتباط با همسر و رابطه جنسی سالم به این فیلم ها روی بیاورد.»
از انحراف تا اعتیاد!
این روان پزشک برای درمان بیماری اعتیاد به پورنوگرافی، علاوه بر آموزش های صحیح به افراد گامهای دیگری را نیز بر می شمارد و اظهار می دارد: «برای درمان این بیماری، به ویژه اگر شکل اعتیاد پیدا کرده باشد، رواندرمانی هایی به کار می بریم که شبیه سایر اعتیادها است به این معنا که سعی می کنیم با تغییر عادات، تغییر محیط، آموزش، نهی برخی از رفتارها، تشویق برخی از رفتارهای مثبت و جایگزینی رفتارهای سازنده با رفتارهای مخرب، ذهن فرد را از یک عادت قدیمی به سمت عادات سازنده تغییر بدهیم. این درمان می تواند در مورد مصرف سیگار باشد یا در مورد استفاده از فیلم های مبتذل. یعنی در این زمینه اشتراکات زیادی وجود دارد.»
ناظری در مورد درمان افرادی که الزاما اعتیاد به پورنوگرافی ندارند ولی به تماشای این فیلم ها مبادرت می ورزند، می گوید: «ممکن است افرادی پیدا شوند که به پورنوگرافی اعتیاد ندارند و ترجیح می دهند به جای رفتار جنسی مشروع و سالم به پورنوگرافی روی بیاورند. این افراد نیازمند روان درمانی های مربوط به انحرافات جنسی هستند.
یعنی در درمان این افراد تلاش می شود در آن ها در درجه اول مجددا اعتماد به نفس و توانایی ابراز وجود صحیحی جنسی در یک رابطه عاطفی با جنس مخالف به ویژه همسر خودشان ایجاد شود. بعد از آنکه این افراد توانستند راه سازنده و درست ارتباط با جنس مخالف را بیاموزند، نهایتا در رفتار جنسی هم می تواند به یک رفتار نرمال نزدیک شوند و این را از طریق آموزش و تمرین و در افراد متاهل مشارکت و همیاری متقابل همسرشان می توانیم ایجاد کنیم.»
این روان پزشک هم چنین می گوید:
«برخی از افراد در کنار این مشکل دچار بیماری های همراه مانند افسردگی و بروز برخی از اضطراب ها می شوند. اگر فردی دچار این بیماری های همراه شود، ما به عنوان روان پزشک وارد درمان این اختلالات روانی نیز می شویم و وقتی آن ها را هم برطرف می کنیم اراده فرد برای از بین بردن این اعتیاد یا انحراف تقویت می کنیم که این اراده خود به خود کمک کننده است.»
از وی در مورد شکسته شدن قبح عمل جنسی و بروز اختلالات اجتماعی در محیط های عمومی در اثر تماشای فیلم های مستهجن، پرسیدم که پاسخ داد: «البته حتی بدون اعتیاد به فیلم های پورن این رفتارهای نا به هنجار اجتماعی با اشاعه این فیلم ها می تواند در جامعه رشد پیدا کند. یعنی این فیلم ها قبح را از بین می برد. چون این فیلم ها به راحتی در دسترس هستند و زیاد دیده می شوند، طبیعتا میل جنسی را بیش از حد تحریک می کنند و این غریزه که قدرت بسیار بالایی برای درگیرکردن ذهن انسان دارد، اگر به اندازه لازم مدیریت نشود، می تواند تمام ابعاد فرد را تحت تاثیر قرار بدهد و فرد دائما در خدمت این غریزه خود باشد.»
فیلم نامه هایی نازل برای ترویج زندگی حیوانی
دکتر ناظری اشاره ای به قبح زدایی اجتماعی عمل جنسی توسط این فیلم ها می کند و می گوید:
«فیلم های پورن به ظاهر دارای فیلم نامه هایی- هرچند نازل- هم هستند، که این فیلم نامه ها هم نوعی قبح زدایی می کند. رفتار جنسی، کنشی است که باید از انسان در یک محیط خلوت، در فضای بسیار خصوصی و همیشه همراه با رعایت نوعی از شرم و شان انسانی صورت بگیرد. اما فیلم های مستهجن رفتارهای جنسی را به کنش های کاملا آزاد تبدیل می کند که در هر نوع فضا و محیط (حتی محیط کار)، با اشکال و البسه مختلف صورت می پذیرد و ما نباید این مسئله را نادیده بگیریم که برای ذهن انسان ها بسیار مخرب است و نوعی حریم شکنی محسوب می شود که تصوری در فرد به وجود می آید که این گونه رفتارها می تواند از انسان ها در هر نقطه ای و به هرشکلی سر بزند.»
وی با اشاره به موضع جوامع تولید کننده فیلم های مبتذل، نسبت به این پدیده نه چندان نوظهور ادامه می دهد: «واقعیت این است که رفتارهای این چنینی در خود کشورهای سازنده و اشاعه دهنده فیلم های مستهجن هم به صورت گسترده و آزادانه وجود ندارد. چون اصولا قانون گذاران این جوامع هم می دانند که اگر رفتارهای جنسی بی قید و شرط باشد، باعث اضمحلال جامعه می شود و نظام های اقتصادی آن ها از هم می پاشد.
باید درنظر داشت که این فیلم ها برای بهره برداری های اقتصادی تولید می شوند که متاسفانه در وهله نخست مخاطبان اصلی در جوامع هم جوانان و نوجوانان هستند و در وهله دوم جوامع توسعه نیافته و یا بهتر است بگوییم جوامع در حال توسعه هستند که به هر حال صاحب فرهنگ های خاص بوده و از طریق این تهاجم ممکن است ساختارهای ذهنی افراد و بعد نهاد خانواده به شدت متضرر شود.»
یک تیر و چند نشان فاجعه بار
دکتر حسین باهر، استاد جامعه شناسی و مشاور خانواده در گفت و گوی کوتاهی که با وی داشتم، اظهار داشت:
«آثار و تبعات تماشای فیلم ها و تصاویر مستهجن و پورن برای مردان و زنان متاهل در خانواده، تخریب ذهنیت، عفت و عصمت آنان است.»
از دکتر باهر پرسیدم تماشای فیلم های پورن چه تاثیراتی در روابط اجتماعی میان افراد در محیط های بیرون از خانواده دارد؟
وی در این زمینه معتقد است افرادی که این تصاویر را تماشا می کنند یکدیگر را به چشم حیران می نگرند، البته نه همه و نه همیشه.
در واقع آثار مخرب تصاویر مبتذل حتی می تواند تا سطح کوچه و خیابان شهرها هم برسد و در نهایت منجر به خیانت شود. البته خیانت و دلایل کشش های آن کاملا خلاف اخلاق به نظر می رسد اما مرزبندی اخلاق به ما نشان خواهد داد که این اتفاق تا کجای ماجرا تقصیر طرفین است.
رعایت حقوق جنسی طرف مقابل در روابط اجتماعی ما به شکلی که شخصیت فرد در آن مخدوش نشود از هر چیزی مهم تر است. به هنگام قرار ازدواج زن و مرد متقابلا متعهد می شوند رفتار جنسی شان را طوری تنظیم کنند که شخصیت طرف مقابل عرفا مخدوش نشود. ولی تماشای تصاویر مبتذل و اعتیاد به هرزه نگاری باعث می شود که عملا شخصیت یکی ز طرفین مخدوش شود و فرد نتواند به تعهد همسری خویش عمل کند.
دکتر باهر رابطه آسیب های اجتماعی مثل طلاق و خیانت با اعتیاد به فیلم های مستهجن را بدیهی می داند و بیان می کند:
«با تماشای فیلم های مبتذل و اعتیاد به هرزه نگاری انتظارات جنسی بیننده بالا می رود و اگر طرف مقابل آن انتظارات را برآورده نکند دلسردی و سردمزاجی فراهم می شود و نهایتا احتمال طلاق عینی و یا ذهنی و یا خیانت فراهم می آید.»
وی برای درمان اعتیاد به پورنوگرافی راهکارهایی را هم پیشنهاد می کند:
«ضروری است که برای درمان اعتیاد به هرزه نگاری باید فرهنگ و سواد جنسی را در بین مردم بالا برد و سطح بی شرم شدن و بی حیایی را پایین آورد.»
از دید روان شناسان فهم و درک درجه اعتیاد به هرزه نگاری و قدرت آن در معتادان برای غیرمعتادان دشوار است. زمانی که افراد معتاد تحت فشار آن بحران قرار می گیرند هیچ چیز نمی تواند جلوی آن ها را بگیرد و اعتیاد بر زندگی آن ها حکمرانی می کند. جدایی و طلاق در این زمینه بسیار رواج دارد و البته کمتر رسانه ای می شود. فرد معتاد به سمتی حرکت می کند که همسر مجبور است او را همراهی کند و او خواستار رفتارهای عجیب و متنوع جنسی خواهد شد و این موضوع تا جایی پیش می رود که همسر که درجه اعتیاد را درک نمی کند و از این رفتارها هیچ لذتی نمی برد نمی تواند موضوع را تحمل کند و نتیجه آن جدال، جدای و طلاق خواهد شد.
دین، اخلاق و تعهد به تاهل
دین اسلام، به عنوان کامل ترین دین، روی مسائل جنسی و جلوگیری از انحرافات جنسی تاکیدهای ویژه ای دارد. اصولا معنویت گرایی و به خصوص روی آوردن به آموزه ها و گزاره های معنوی دین حیات بخش اسلام می تواند راهکارهای مناسبی را برای پیشگیری از انحرافات جنسی پیش روی همه بگذارد. یکی از اساسی ترین این آموزه ها آلوده نکردن نگاه به نامحرم است که تماشای فیلم های مستهجن در این ردیف قرار می گیرد. معمولا انحرافات جنسی از نگاه های آلوده نسبت به جنس مخالف آغاز و تا مراحل بالاتر پیش می رود.
بدین لحاظ، در متون قرآنی و روایی از آلودگی و عادت به این گونه نگاه ها شدیدا نهی شده است. قرآن کریم در آیات ۳۰ و ۳۱ سوره مبارکه نور، هم زنان و هم مردان را از آلودگی نگاه برحذر داشته و آن را زمینه ای برای پاکی دل و جان معرفی کره است و پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) نیز ضمن امر به غض بصر، نگاه شهوانی را تیری مسموم از تیرهای شیطان معرفی می فرماید و برای کسی که این گونه نگاه را از ترس الهی ترک کند وعده ایمانی را داد که طعم و لذت آن را در قلبش احساس کند. از طرفی دیگر اخلاق هم حکم می کند انسان به قراردادهای نوشته و نانوشته اجتماعی و فردی خود پایبند باشد. هیچ آموزه اخلاقی نیست که روی وفای به عهد تاکید نکرده باشد و یا دست کم می توان گفت هیچ آموزه اخلاقی وفای به عهد را تقبیح نکرده است.
ازدواج هم قراردادی است که علاوه بر تعهدهای نوشته شده، تعهدهای نانوشته ای را هم شامل می شود. فرد متاهل، در همه نظام های سالم متعهد می شود روابط عاطفی نامشروع و خارج از چارچوب معقول و پذیرفته شده انجام ندهد و اساسا فلسفه ازدواج پایبندی دو نفر به همدیگر است. در چنین وضعیتی علاوه بر دین، اخلاق هم حکم می کند که تعهد باید حفظ شود و اگر شرایطی پیش آید که یکی از طرفین خود را با دیدن تصاویر مبتذل تحریک کند، اخلاقا به زوج یا زوجه خود خیانت کرده است.
سخن پایانی
تماشای فیلم ها و تصاویر هرزه با انگیزه های مختلفی اعم از تنوع طلبی و تحریک جنسی صورت می گیرد که باعث ایجاد انحراف و یا اعتیاد جنسی نامشروع می شود و برای درمان این اعتیاد و انحراف راهکارهای مختلفی مانند روان درمانی و آموزش جنسی و بالا بردن سطح سواد جنسی پیشنهاد شده است که منجر به تغییر عادات زشت می شود. تبعات تماشای فیلم های پورنوگرافی برای افراد متاهل می تواند به سردمزاجی و دلسردی از همسر و در نهایت به طلاق منجر شود.
رجوع به معنویت، دین، گزاره ها و آموزه های اسلامی، در جامعه اسلامی می تواند عاملی قوی در پیشگیری از انحرافات جنسی باشد که در دین مبین اسلام هم به آن توجه ویژه ای شده است. از طرف دیگر پایبندی به اخلاق و تعهد به تاهل هم سهم به سزایی در ایجاد روابط سالم جنسی بین همسران دارد. در حالت کلی می توان چنین برداشت کرد که تماشای فیلم های مبتذل توسط افراد متاهل، صورت بندی و پیکره اصلی خانواده و روابط زناشویی را بر هم می زند خود فرد باید در این زمینه اراده ای ایجاد کند تا زمینه بروز سردمزاجی فراهم نشود.
پی نوشت: ماهنامه دنیای سلامت
گرایش به فیلم های پورنوگرافی شوهر و صبوری راهبردی زن
سؤال: چگونه میتوانم با این که متوجه شده ام شوهرم به فیلمها و عکسهای مبتذل رو آورده است صبور باشم، حرمتش را حفظ کنم و درست عمل کنم؟ این سؤال را از دو منظر پیش گیرانه و درمان گرانه بررسی میکنیم:
الف)جنبه پیش گیرانه:
دستور دین این است که هنگام ازدواج به «اخلاق» و «دینداری» و «همتایی و کفویت» خواستگار به عنوان یک برگ برنده برای زندگی موفق و شادکام بنگرید و هر کسی را صرفا به خاطر مال، جمال و مسکن و ماشین و… به عنوان همسری برنگزینید. مسلما فرد دیندار اگر به منحرف شود زمینههای زیادی برای توبه و بازگشت دارد. بنابراین باید در همسرگزینی خود و فرزندان و اطرافیان ملاکهای دینی را در نظر بگیریم. بدانیم که بسیاری از خدمات و فواید دین داری نقدی است و در زندگی دنیا قابل وصول است.
ب) جنبه درمان گرانه:
عقبنشینی استراتژیکی: تصور نکنید کوتاه آمدن و صبوری شما را از مقصد و مقصودتان دور میکند. هنگام پرش با نیزه ورزش کار از مانع خیلی فاصله می گیرد و به عقب میرود. تیرانداز برای این که تیرش با شتاب بیشتری برود و به هدف بنشیند محکم زه را به عقب میکشد. در دل بسیاری از عقبنشینی ها و صبوریها، پیشرفت و موفقیت نهفته است. فردی که هیجانی و عجول و دستپاچه است، با تذکر تند خودش اگرچه موقتا خاطر خود را تسکین می کند ولی مرتکب منکر میشود و آتش فتنه را زیاد میکند و حرمت ها را از بین می برد و فرد را به حالت تدافعی، انکار، توجیه، پرخاشگری و مخفی کاری تظاهر وادار میکند. البته خودخوری و دست روی دست گذاشتن در برابر این گونه منکرات، سب اعتیاد و وسواس خواهد شد، بنابراین خودخوری هم تدبیر مناسبی نیست. در سؤال قبل روش دقیق بیان شد به انجا رجوع کنید.
رفع کاهلی ها و قصورها:بسیاری از آلودگی ها جنسی مردان در فضای مجازی ریشه در سرد مزاجی و بی تفاوتی همسران شان نسبت به نیازهای جنسی شوهر دارند.
ممنوع بودن مقابل به مثل:برخی از خانم ها که خود را ضعیف در برابر عادت بد این مردان می بینند، برای این که شوکی بازدارنده ایجاد کنند، اعلام مقابل به مثل و انتقام می کنند. از نظر اخلاقی حتی برای ایجاد احساس خطر و بازداشتن شوهر خطاکار، این روش شایسته نیست، چون در نظام ارزشی هر کس در گرو اعمال خویش است و باید نسبت به ذره ذره آن پاسخگو باشد و همین فکر سمّی ممکن است به تدریج به کمک وسوسة مستمر شیطان، نفس اماره و قوه سرکش خیال و تحریکات مردان هوس باز رشد کند و همان گونه که در تجارب مشاوره و حقوقی دیده شده سبب انحراف شود.
خانواده درمانی: دقت داشته باشید گاهی اختلالاتی مانند اضطراب ها و افسردگی ها زمینه ساز گرایش به فیلم ها و تصاویر پورنوگرافی است که با درمان آن ها، زمینه بینش افزایی به ماهیت آثار پورنوگرافی و قدرت اراده فرد نیز تقویت می شود. در برخی از مشاورهها زوجینی را میبینیم که سالهای زیادی روابط زناشویی بین آنها سرد و یا محو است و زن و مرد بدون هیج مسؤولیت پذیری کل مشکل را به طرف مقابل نسبت میدهند.به جای جر و بحث و کشاندن مشاجرات و اختلافات به خانوادهها از مشاوران خانواده کمک بگیرید. لازم نیست که به طرف مقابل اعلام کنید که برای این مشکل باید مشاوره بروی. بلکه به طور کلی بگویید برای این که روابط تحکیم شود و از بن بست مشاجرات خارج شویم از مشاوران خانواده کمک بگیریم. دقت کنید. خانوادهها در اغلب موارد جانب دارانه و به دور از انصاف سخن میگویند و باز شدن مسائل سری نزد آنها سبب شکستهشدن حرمتها میشود. در ضمن مشاوره ها به تدریج مسائل مربوط به پورنوگرافی مطرح میشود.
(پی نوشت: محمدحسین قدیری، کتاب صدهزاران دام و دانه است ای خدا، سایت انجمن گفت و گوی دینی)
3. مدیریت صنعت پورنو گرافی جهان توسط رژیم صهیونیستی
به تدریج یهودیان با تمرکز برفیلمهای هالیوود شروع به وارد کردن صحنه های اروتیک در فیلمها کردند،به خصوص که آنها از این پس با ورود جدی زنان به این فیلمها وسوء استفاده از آنها به تدریج روابط جنسی آزاد را به نمایش گذاشتند.
به گزارش سرویس زنان جهان؛ یکی از موضوعاتی که همیشه در مورد صهیونیسم مطرح است،بحث جریان سازی هایی است که صهیونیسم جهانی با کمک ابزارهای مختلف در جهان به راه می اندازد.
قدسنا در زمینه صنعت پورنوگرافی صهیونیستی نوشته است: نکته بسیار مهم دراین میان روشها وراههای است که گروهها وجریانهای صهیونیستی برای رسیدن به این اهداف انتخاب می کنند.به طور کلی اصلا برای این جریانها اخلاقی بودن ویا انسانی بودن یا نبودن این راهها وشیوه ها مهم نیست ،بلکه تنها چیز مهم همان اهداف همیشگی صهونیست است. به ویژه که در فعالیتهای اقتصادی وسیاسی این جریان به زشت ترین کارها دست می زند،به گونه ای که به جرات می توان به این نکته اشاره کرد که برای صهیونیست نه چیزی به عنوان فرهنگ جهانی مهم است ونه اخلاق انسانی ونه عرفهای سیاسی بین المللی!
نمونه های بسیاری برای تصدیق این ادعا وجود دارد که کشتار بی رحمانه مردم فلسطین تنها بخشی از آنهاست.
جنایتهای فرهنگی صهیونیسم بین المللی در حق فرهنگ جهانی ورفتار انسانی واخلاقی در جهان آن چنان زیاد است که بی تردید، چنین جنایت پنهانی در طول تاریخ بی سابقه است هرچند که تاکنون بر زوایای آشکار وپنهان این جنایت تا حد ممکن با پوششهایی مانند مدرنیسم روکش توجیه کشیده شده است.
اولین موجهای جنسی،ساخته اولین حرکت صهیونیست
برای درک بهتر این موضوع اگر کمی به تاریخچه ورود یهودیان به آمریکا ودست یابی به جریانهای رسانه ای مکتوب وتصویری نگاهی بیاندازیم متوجه این موضوع خواهیم شد که یهودیان در ابتدا چیزی برای بیان نداشتند وبه جرات می توان گفت یهودیان دراین عرصه بدون حمایت ها توانایی ورود نداشته اند،تا اینکه آنها تصمیم گرفتند که برای به دست آوردن جایگاه دراین زمینه وبه دست آوردن ثروت به صنعت پرنوگرافی روی بیاورند.هرچند که پرنوگرافی یک صنعت نیست اما صهیونیست جهانی پس از مدتی به دلیل استثمار فرهنگ جهان وتولید انبوه محصولات پرنو ومستهجن آنقدر از طریق این مسئله ثروت نامشروع به دست آورد که کم کم به یک صنعت پول ساز تبدیل شد.
هرزه نگاری،گام اول برای استیلا!
اگر کمی به تاریخچه اولین مجلات وکتابهای مستهجن وبه نوعی شهوانی دقت کنیم متوجه خواهیم شد که اکثر نویسندگان این مطالب در بین سالهای ۱۸۹۰-۱۹۴۰یهودیانی هستند که تازه به آمریکا مهاجرت کرده بودند،حتی آنها دراین امر آنقدر بی استعداد بودند که مجبور شدند پس از مدتی برای جذب مخاطب در کنارنوشته های خود که اکثرا اوروتیک وداستانهای غیراخلاقی بود عکسهای فوق العاده مستهجن را به چاپ برسانند.اما به هر صورت این موضوع با حمایتهای گسترده ای ادامه یافت تا اینکه به مرور زمان یهودیان به دو دسته تولید کنندگان وعرضه کنندگان محصولات پرنو تبدیل شدند.به گونه ای که پس از مدتی یهودیان که دربین جمعیت آمریکا بسیار ناچیز بودند به شهرت قابل توجهی در عرصه ترویج پرنوگرافی وکسب ثروت از این راه دست یافتند که به گفته “جی ای گرتز من” که کتابی دراین باره نوشته است: یهودیان یکی از افرادی بودند که توانستند با زیر پاگذاشتن تمام قوانین آمریکا به ثروتی هنگفت دراین عرصه دست پیدا کنند.
دراین بین آنها حتی پس از مدتی مدلهای جدیدی از هرزه نگاری را به وجود می آوردند که از آن با عنوان کالانتیانا نام برده می شد،(کالانتیانا نوعی ادبیات سکسی با دست مایه های طنز بود) البته دراین میان در بین اکثر جامعه شناسان بزرگ آمریکایی تردیدی وجود نداشت که ابداع کالانتیانا حربه یهودیان برای گسترش پرنوگرافی وهرزه انگاری به وسیله ابزار جذابی چون طنز بود.
امکانات تصویری جدید دراختیار پورن گرافی یهود
به هر صورت این تجارت غیر انسانی یهود روزبه روز گسترش پیدا کرد تا به تدریج از عرصه نوشتاری وارد حوزه تصویر شد وهالیوود وصنعت دوربین وسینما به عنوان اولین ابزار تصویری یهود مانند یک مرکز فرماندهی با امکانات فراوان به گسترش سلطه جریان صهیونیست بر فرهنگ جهان به وسیله تولیدات انبوه محصولا پورن کمک شایانی کرد.
به تدریج کمپانی های بزرگ فیلم سازی هالیوود با نفوذ پردامنه یهود تاسیس شدند،اما درکنار این این کمپانی ها اشخاصی مانند “رابی استرمن” که یک یهودی بود درآمریکا ازتمام امکانات نوشتاری وتصویری استفاده کرد وبه جایگاهی رسید که بسیاری او را یکی از بدنام ترین تولید کنندگان محصولات پرنو گرافی می دانند. دلیل اصلی این بدنامی این بود که روانشناسان آمریکایی درآن زمان بارها نسبت به تبعات تولیدات او برای جوانان ،به او هشدار دادند اما او تنها به کسب سود می اندیشید وبرای همین از هیچ جنایت فرهنگی چشمی پوشی نکرد.این درحالی بود که استرمن ابتدا یک فکاهی نویس بود که پس از مدتی با سوار شدن برموج غریزه جوانان غربی به کسب سود سرشاری در عرصه پرنو نویسی وهرزه انگاری دست یافت هرچند که پس از مدتی به دلیل عدم پرداخت مالیات دستگیر ودر زندان جان باخت .اما تا سالهای سال نماد پرنوگرافی بود و به نوعی نماد جریانهای صهیونیستی بود که از این پس برنامه های زیادی برای انحراف جوامع به وسیله تولیدات محصولات مستهجن داشتند.
این رویه ادامه پیدا کرد تا اینکه به تدریج یهودیان با تمرکز برفیلمهای هالیوود شروع به وارد کردن صحنه های اروتیک در فیلمها کردند،به خصوص که آنها از این پس با ورود جدی زنان به این فیلمها وسوء استفاده از آنها به تدریج روابط جنسی آزاد را به نمایش گذاشتند،تا به این ترتیب دنیای سینما به فیلمهای مستهجنی که قرار بود به صورت اختصاصی توسط کمپانیهای آنها تولید شود عادت کند و به نوعی روشن اندیشان ومذهبیون دنیا نتوانند درمقابل این جنایت بزرگ فرهنگی یهود اعتراض کنند.
باندهای قاچاق زنان دراختیار پورن گرافی صهیونیسم!
این موضوع در حالی بود که یهودیان علاوه براینکه خواهان ایفای نقش در ترویج عریانی وسکس در هالیوود بودند،تهیه فیلمهای تماما پورن را خود به عهده گرفتند وحتی پس از مدتی با خرید زنان از باندهای قاچاق انسان واجبار آنها به حضور در فیلمهای کاملا مستهجن یک باند بسیار قدرتمند فحشا ایجاد کردند که این باند پس از مدتی با ایجاد موجهای جنسی در بین جوانان جهان به بهره برداری فرهنگی می پرداخت. به گونه ای که یکی بزرگترین مسیرهای قاچاق زنان از آفریقا ، خاورمیانه ، بعضا اروپای شرقی به اروپای غربی و آمریکا با سازماندهی اسرائیل صورت می گیرد و دلیل انتخاب چنین مسیری هم توانایی کنترل آن توسط اسرائیل است هر چند که این سازماندهی توسط یک مرکز فرماندهی در تمام جهان صورت می گیرد.
اما این جریانات هر روز پیشرفت زیادی می کرد، به ویژه که صادرات محصولات پورن توسط جریان صهیونیست به جوامع دینی وحتی درخود جامعه مسیحیت یهود به گونه ای پیش رفت که بسیاری از کارشناسان فرهنگی آن را ناتوی فرهنگی می دانستند که درپیش وپس آن اهداف سیاسی -فرهنگی بزرگی نهفته بود،به ویژه که جریانهای صهیونیستی درسینمای مستهجن به خوبی میدانستند که با ایجاد موج غریزه و به نوعی انقلاب جنسی دربین جوانان به ویژه در جوامع مذهبی می توانند از پیشرفت ویا به نوعی شکوفایی قدرت جوامع اسلامی درمقابل لیبرالیسم مورد حمایت آنها جلوگیری کنند.
آرمانشهر جنسی،رویای بزرگ صهیونیسم
تمام این مسائل درحالی است که آنها سعی می کنند رفتارهای ضدفرهنگی وضد اخلاقی خود را بر اساس نظریه پردازان یهود تئوریزه کنند.به عنوان مثال می توان از ویلهلم رایش(یهودی)، هربرت مارکوزه(یهودی)نام برد. ولیهلم رایش یکی از نظریه پردازان یهودی بود که دغدغه هایش کار،عشق وسکس بود. همچنین هربرت مارکوزه به دنبال آرمانشهر سوسیالیستی بود که در آن سکس دربالاترین حدممکن وجود دارد،تمام این مسائل درحالی بود که یهودیان این آرمانشهر مستهجن را در محصولاتشان تبلیغ می کردند،به ویژه که بسیاری از نظریه پردازان وصاحبان این کمپانی ها بارها برآزادی جنسی بدون مرز وحد وحصر تاکید کرده اند.به واقع فحشاگسترانی یهود وجریان صهیونیسم تنها به ساخت فیلم محدود نشد بلکه پس از چند سال آنها شروع به برگزاری به اصطلاح جشنواره ها ومسابقاتی کردند که درپس آن موجی از سوء استفاده های جنسی از زنان وجریان سازیهای غریزی وجود دارد.یکی از این نمونه ها مسابقه miss univaese است که هر ساله برگزار می شود.این مسابقه که درآن زیباترین زن دنیا انتخاب می شود،یکی از حربه هایی است که صهیونیسم جهانی برای ترویج عریانی در فرهنگ اخلاقی دنیا از آن استفاده می کند.
درکنار چنین مسابقه ای ‘جریان صهیونیست تصویری’ که در عرصه ساخت محصولات مستهجن روز به روز برای کسب ثروت وقدرت بیشتر فعالیت خود را گسترش می دهد در چند سال اخیر اقدام به برگزاری بی شرمانه ترین جشنواره تاریخ محصولات تصویری کرده است.این مراسم که درآن بهترین فیلم پورن سال انتخاب می شود نماد وقاحت صهیونیست فرهنگی بین المللی است.این مراسم که با نام awards ship شناخته می شود هر ساله توسط غولهای ثروتمند وکمپانی های بزرگ تولیدات فیلمهای مستهجن برگزار می شود.دراین باره یکی از سینماگران اجتماعی غرب به این موضوع اشاره می کند :که مراسم awards ship تدفین اخلاق و انسانیت است.
این درحالی است که این جشنواره تنها یکی از فستیوالهای مستهجن دنیاست چرا که جشنواره هایی مانند XRCO Awardو FOXE Video Vixen هم درکنار avn دقیقا با بی شرمی تمام به تبلیغ و ترویج محصولات پورن می پردازند.
این جریانات در حالی روز به روز با تزریق پولهای فراوان گسترش پیدا می کند که پا به پای آن در سینمای غرب وهالیوود هم کمپانی هایی که اکثرا رئیسانشان یهودی الاصل هستند،موج استهجان بیشتری را در فیلمهای خود ایجاد کرده اند.به گونه ای که به جرات می توان گفت که از هنگامی این کمپانی های وابسته به جریان صهیونیست در سینمای هالیوود تاسیس شده است تصاویر اروتیک وجنسی در فیلمهای هالیوودی صدها برابر افزایش پیدا کرده است که این حتی اعتراض بسیاری از خانواده های غربی را برانگیخته ،چرا که آنان به خوبی ازاین آسیبهای جدی ومعضلات این موج غریزی برجوانان خود آگاه هستند.
اما چه چیزی در پس این پرده وجود دارد که این همه پول پای این پروژه هزینه می شود؟
در درجه اول اگر کمی به ساختار موسسات تهیه این محصولات نگاه کنید متوجه خواهیم شد که بسیاری از کارکنان این موسسات وروسای آنها خود را نماد انسان مداری سکولار وبه نوعی ترویج دهنده آن می دانند. موضوعی که صهیونیسم جهانی همیشه در پی آن بوده است اما در اکثر مواقع به دلیل وجود ادیان مذهبی نتوانسته آن گونه که باید به این موضوع نفوذ پیدا کند.
برای همین آنها به این موضوع دست پیدا کرده اند که برای اضمحلال یکی از بزرگترین دشمنان خود یعنی ادیان آسمانی باید ریشه های فرهنگی آن را تضعیف کنند.که بی شک دراین راه ترویج بی بندو باری اخلاقی آن هم دراین حد گسترده وترویج علنی فحشا وحتی سازماندهی کردن آن به وسیله کمپانی های ثروتمند عرضه محصولات مستهجن به ویژه در عرصه تصویر ،کمک بزرگی به این تئوری آنها خواهد کرد. از سوی دیگر ایجاد موج بلوغ جنسی زودرس جوانان در سطح جهانی به ویژه در کشورهای مذهبی می تواند به گسترش سکولاریسم مدنظر آنها کمک بزرگی کند . باید به این مسئله دقت کرد که ایجاد رخنه های اخلاقی گاهی اوقات بیش از ایجاد رخنه های سیاسی مدنظر آنها ست.همچنین از دیگر اهداف مهمی که می توان به آن اشاره کرد میل همیشگی صهیونیست به کسب ثروت از هر راهی است.نمونه بارز این موضوع را می توان در باندهای گسترده قاچاق زن به کشورهای اروپایی وآمریکا برای بازی در همین محصولات پورن مشاهده کرد. جالب اینجاست که پورن استارهایی که اهل خود کشورهای غربی هستند وبه نوعی از زنان قاچاق شده توسط باندهای سوداگر صهیونیسم بین الملل نمی باشند پس از مدتی بازی در فیلمهای پورن یا به هالیوود راه پیدا می کنند ویا آنقدر توسط این کمپانی ها ثروتمند می شوند که به نوعی خود کمپانی هایی دیگر دراین راستا تاسیس می کنند.
به واقع تمام این زنجیره به صورتی است که سعی می کند که استهجان وبی بندوباری آن درهم حد بی نهایت را کاملا عادی جلوه دهد و حتی آن را یکی از شغلهای پر درآمد نشان می دهد،چرا که خود لابی های متصل به غولهای پورن ساز به خوبی می دانند که در صورتی که بتوانند این مسائل را عادی جلوه دهند گام بزرگی در راستای سقوط اخلاق انسانی ودینی برداشته اند واین درحالی است که بسیاری از کشورهای مذهبی از جمله خود کشورهای حاشیه خلیج فارس در مقابل این تهاجم بی وقفه به قلب فرهنگ دینی حرکت خاصی انجام نداده اند . درحالی که خود سازمان آیسسکو این موضوع را کاملا مصداق بارز تهاجم فرهنگی دانسته است تهاجمی که قلب دنیای اسلام را هدف گرفته است،چرا که دنیای اسلام وکشورهای اسلامی هنوز درمقابل موج فحشای صهیونیسم ایستاده اند. اما درمقابل ‘صهیونیسم تصویری مستهجن ‘سعی کرده است با ابزار قدرتمند رسانه بتواند بی بندوباری را در کشورهای اسلامی گسترش دهد.
در پناه حق باشید. منتظر مکاتبات بعدی شما هستیم.
تاریخ پورنوگرافی- مضرات پورنو – پورن گرافی صهیونیسم- فساد جنسی- یهود