دین و اندیشه

احادیث آخر الزمان ـ قیام ایرانیان ـ قیام مردی از قم – مردی از قم – قیام از قم

پرسش و پاسخ

روایتی که می گوید ( مردی از قم قیام می کند و یاران آهنینی دارد و …) رو اگه میشه متن و ترجمه سندش رو برام ارسال کنید.

« عن ابی الحسن الاول ( ای الکاظم علیه السلام ) قال رجل من اهل قم یدعوالناس الی الحق مجتمع معه قوم کزبر الحدید لاتزلهم الریاح العواصف و لایملون من الحرب و لایجنبون و علی الله یتوکلون و العاقبه للمتقین» (1)
ترجمه :
امام کاظم «علیه السلام » فرمود : مردی از اهل قم مردم را بسوی حق دعوت می کند قومی همراه او جمع می شوند مانند پاره های آهن، که تند بادهای حوادث آنها را نمی لغزاند، از جنگ خسته و ملول نمی شوند و نمی ترسند و به خداوند توکل می کنند و سرانجام نیک برای پرهیزگاران خواهد بود .
آنچه دراین حدیث شریف بیان شده وقتی که امام راحل (ره) و یاران ایشان را ملاحظه می کنیم و در خصوصیات آنها می نگریم آنان را از مصادیق این حدیث می یابیم زیرا رجل من اهل قم { مردی از اهل قم } می بینیم حضرت امام راحل (ره) را شامل می شود یدعو الناس الی الحق { مردم را بسوی حق دعوت می کند } مشاهده می کنیم که امام عظیم الشان در تمام عمر مردم را فقط به حق دعوت کرد و نه به چیز دیگر، مجتمع معه قوم کزبرالحدید {همراه او افرادی مانند پاره های آهن در محکمی و استقامت جمع می شوند } یاران امام و همسنگرانش و بسیجیانش اینگونه بوده اند بلکه محکمتر از آن زیرا امام صادق «علیه السلام » می فرماید:
« ان المومن اشد من زبر الحدید ان زیر الحدید اذا دخل النار تغیر و ان المومن لوقتل ثم نشر ثم قتل لم یتغییر قلبه» (2)
ترجمه : مومن سخت تر و محکم تر از پاره های آهن است زیرا پاره های آهن وقتی وارد آتش می شود تغییر می کند . ولی انسان مومن اگر کشته شود سپس زنده شود بازگشته شود قلبش تغییر نمی کند .
اگر زندگی شاگردان امام (ره) و شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس را مطالعه کنیم می بینیم که آنها چنین بوده اند و شهدای زنده (جانبازان – آزادگان ) نمونه ای از این مومنان و از مصادیق احادیث ذکر شده هستند.
لاتزلهم الریاح العواصف ( تندبادهای حوادث آنها را نمی لغزاند ) نیز از صفات این عزیزان است .
لایملون من الحرب ( از جنگ خسته نمی شوند ) شعار رزمندگان اسلام جنگ جنگ تا پیروزی جنگ جنگ تا رفع فتنه در جهان اگر این جنگ بیست سال هم طول بکشد ما ایستاده ایم نشانگر مصادیق حدیث بودن یاران امام (ره) است .
و لایحینون ( نمی ترسند و ترس بخود راه نمی دهند) با دست خالی به دل دشمن حمله کردن و خود را به نظر انداختن نشانه نهراسیدن این عزیزان است
توکل به خدا که از علاقه آن نترسیدن از دشمن است بخوبی در زندگی و منش یاران حضرت امام (ره) بخوبی مشاهده می شود.
با این توضیحات شکی باقی نمی ماند که امام عظیم الشان و یارانش از بهترین مصادیق این حدیث و از مصادیق کامل و تام آن باشند . و الله العالم.
منابع:
1- بحارالانوار جلد 57 صفحه 216 ، چاپ بیروت ، جلد 60 ، چاپ ایران .
2- بحار الانوار جلد 64 ، صفحه 303 و 33 چاپ بیرت ، جلد 67 ، چاپ ایران . به نقل از اداره پاسخگویی آستان قدس رضوی

احادیث آخر الزمان ـ قیام ایرانیان ـ قیام مردی از قم – مردی از قم – قیام از قم

دیدگاه شما برای ما ارزشمند است

نظر شما چیه؟ منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم *

دکمه بازگشت به بالا